Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyytankowazne

pyt odnosnie allegro kupilam przedmiot pomozcie

Polecane posty

Gość pyytankowazne

a wiec wczoraj o 17 kupilam przedmiot do dzisiaj bez skutku usiluje sie skontaktowac ze sprzedajacym i nic nie odp na zadnego maila, zalezy mi na czasie poniewaz wyjezdzam, jak dlugo mam czekjac, czy obowiazuja jakies przepisy ze moge zrezygnowac skoro sprzedajacy sie ze mna nie kontaktuje w celu podania danych ;/ pierwszy raz sie spotkalam ;/

Jeśli zakupiłaś przedmiot, masz obowiązem potwierdzic zakup. Wpłacić kasę i czekać na przedmiot...

Gość pyytankowazne
to wiem wlasnie chce tak zrobic ale sprzedajacy nie przesyla mi danych ;/

to napisz mu maila, ze czekasz na kotakt z jego strony ale jak sie szybko nie skontaktuje to zaplacisz dopiero po powrocie z wakacji

Gość a moze styling
a nie ma danych podanych pod nickiem ? Myśle ze powinnas zaczekac jeszcze, w koncu nie upłynęło jeszcze 24 godz.

Gość allegro rulll
przeciez dane sie dostaje od allegro po skonczonej akcji, sprawdz dobrze maila, tam powinien byc jego adres i nr konta.

W sumie jeśli nie dostałaś meila zaraz po zakończeniu aukcji..to możesz zrobić taki bajer.. Wejśc na komentarze sprzedającego...znaleźć jakąś osobę która dała niedawno komentarz i napisac do niej z prośba o podanie danych...jest to jakiś sposób;P

Gość pyytankowazne
ok dziekuje bardzo za pomoc :)

ja kupiłam 7 lipca, 7 też wpłaciłam kase i od tego dnia ani przesyłki ani JAKIEGOKOLWIEK kontaktu :O :O chyba zawiadomie Allegro niech zablokują kutafona 😡

Gość bykur
podaj nam jego nick

Gość pyytankowazne
o kurcze teorio a duzo stracilas?? ja sprawdzalam wlasnie te komentarze i niestety uzytkownik jeszcze niczego nie sprzedawal narazie kupil tylko ;/ napisalam dpo osoby ktora tez wygrala aukcje i odp mi ze nie ma zadnego kontaktu ze sprzedajacym tak jak ja ;/

U to może zanosić sie na lipę...Ale dziwi mnie to, gdyż automatycznie po wygraniu aukcji, powinnać dostać meila wygenerowanego automatycznie z danymi potrzebnymi do przelewu...

Gość pyytankowazne
dostaolam tylko z adresem i nr telkefonu ale domowym ;/ kuurcze teraz zaluje ze wogole to zamawialam ;/

Gość zagubiony calkiem
Na ogol jak wygrywasz aukcje to na mejla dostajesz dane dotyczace przelewu. Tak wiec sprawdz najpeirw to. Jesli nie ma to na stronie o mnie powinno byc. Z reszta nie powinnas byc w goracej wodzie kapana.Gdyby kazdy tak szybko realizowal transakcje to allegro byloby szczytem idealow.Niestety na ogol sfinalizowanie transakcji trwa od 7 do 14 dni. Taka prawda.

Gość pyytankowazne
taaak??aaa to nie wiedzialam ;/ zazwyczaj odbywalo sie to bardzo szybko na str o mnie nie ma a tak jw napisalam w mailu tylko adres i tel domowy dziewkuje za pomoc

Gość pyytankowazne
sprzedajacego chyba tak?? :)

Gość pyytankowazne
tylko ze nie wiem czy tak mozna

Gość pyytankowazne
uuuup

Gość dfgdfgdfg
tak ale zauwaz ze ona mu sprzedala przedmiot, uzytkownik ten niczego nie sprzedal

Gość aaaaa jaaaaaaa
sprzedałam w poniedziałek, wysłałam maila z danymi i kontem a kupujący nic, zero odzewu. Napisałam już 2 maile i cisza. Co robić?? Zadzwonić do kupującej??

Gość aaaaa jaaaaaaa
a może czekać?? acha - a jak nie zapłaci to jak skontaktować się z Allegro w sprawie zwrotu prowizji??

Gość windom earle
od 7 do dni? nie zdarzyło mi się jeszcze. chyba najdłużej to czekałam własnie tydzień. a najkrócej to jeden dzień - poniedziałek kasa przelana, we wtorek paczka - z szoku długo nie mogłam wyjśc :D

Gość aaaaaa jaaaaaaaa
nikt mi nie odpowie??