Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie dziwny

nie potrafię mysleć o nocy spędzonej z chłopakiem mojej córki...

Polecane posty

Gość wcale nie dziwny

nie prowokacja. czasem myslę o nim przed snem

Gość wcale nie dziwny
nie mogłem się doczekać podszywaczu kiedy znów poozmawiamy. a więc przyszły zięć mnie ostatnio molestuje psychicznie

Gość wcale nie dziwny
nie wiem o co podszywaczowi chodzi ale to powazna sprawa i nie kazdy spotyka się z taką sytuacją na codzień. na początku tej inicjacji pomyślałem co ja robię. ale już po wiedziałem ze to było piękne przezycie i chętnie je jeszcze raz powtórze

Gość ale ty durnowaty jestes

Gość Zbyszko z Bogdańca
wzruszyło mnie to

Gość Zbyszko z Bogdańca
ty ale mowisz powaznie jestes facetem i podoba ci sie chłopak twojej corki

Gość wcale nie dziwny
JA NIE WIEM O CO WAM CHODZI. CHCIAŁEM POPROSIĆ O JAKĄŚ MIŁĄ I DOBRĄ RADE, ZEBY I JEGO ORAZ MOJE UCZUCIA NIE ZOSTAŁY ZRANIONE, NO A ZWŁASZCZA CÓRKI. BARDZO JĄ KOCHAM

Gość Zbyszko z Bogdańca
ale chce wiedziec to co nzapisałem wyżej naprawde jestes facetem?? jak bys był babką to bym jeszcze zrozumiał bo o czyms takim słyszałem napisz to ci powiem co otym mysle

Gość wcale nie dziwny
jestem facetem. wiem że chcesz nie potępić, ale człowiek ma w życiu różne chwile te gorsze i lepsze. tylko ze inni ludzie na tym cierpią

Gość ale lipa
ale masz fantazje-POPAPRANE

Gość wcale nie dziwny
nie lubie takich wypowiedzi. nie mam fantazji popapranych tylko to rzeczywistość. przecież są ludzie którzy czerpia przyjemność z innych rzeczy niż wiekszość. ja zaliczam się do mniejszości

Gość wcale nie dziwny
podniecają mnie w nim piękne włosy, usta jak malinki, takie słodkie. jego tors zarośnięty, grzywa lekko opadająca na czoło. jest bardzo szczupłu i wysportowany. jego penis to gigant. cudowny smak

Gość wcale nie dziwny
ah to własnie ja napisałem, chciałeś wiedzieć co mnie w nim podnieca. ostatnio wyznał mi że mojej córce śmierdzi kozim gównem cipsko i chyba nie będzie chciał sie więcej z nią kochać i dlatego jeszcze że chce byc wobec mnie uczciwy skoro planujemy przyszłość razem

Gość wcale nie dziwny
dlaczego od razu wydajesz taka negatywną opinię. przecież ludzie potrzebują miłości i łączyć się w 2 połówki jabłuszka

ale wisz musi byc plus z minusem ptaszek i gniazdko polnoc i poludnie pszczolka i kwiatek a nie minus z minusem albo 2 gniazdka wiesz o co kaman jak myslisz on jest z twoją curką bo ty mu sie podobasz człowieku jak on by był pedziem to by sobie znalazł młodszego a nie takiego starego pryka jak ty!!!

Gość hahaa...
ale sie usmialam :> wiekszosc to podszywy niewidzisz?

Gość ZByszkO z Bogdańa
ujawnię się i powiem, że to ja jestem tym chłopakiem, a topik założył mój przyszły teść - konserwator powierzchni płaskich w hipermarkecie Leclerc. Uwielbiam rodzinne topiki.

Gość wcale nie dziwny
nie rozumiem o co wam chodzi. on mi wczoraj powiedział że bardzo mu się podobam i córka tak naprawdę była tylko po to żeby się zbliżyc do mnie. jestem przekonany, że to prawdziwa miłość na całe życie. nie potrafię wam tego opisać ale te przeżycia z nim powodują u mnie dreszcz na plecach

Gość wcale nie dziwny
jak mam się z nim hajtać skoro jestem żonaty? jesteśmy małżeństwem już 20 lat. to nie takie proste