Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Są jakieś szanse bym była w ci

Są jakieś szanse bym była w ciąży???Odpiszcie

Polecane posty

Gość Są jakieś szanse bym była w ci

Cześć Skończyłam właśnie drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych ale w połowie drugich zapomniałam o jednej tabletce ,koleżanka mi powiedziała bym wzieła dwie na raz , ale nie było mnie w domu przyszłam o 3 godziny później o 1 w nocy, a powinnam brać o 23...wzięłam oczywiśćie o tej pierwszej w nocy dwie tabletki tak jak mi mówili , po 24 godzinach kochałam się ze swoim chłopakiem jak to bywa u nas codzienie :) W poniedziałek powinnam zacząć następne opakowanie ale jest czwartek a ja dalej nie dostałam okresu czy są jakieś szanse ,że mogłam zajść w ciąży ( dokładnie nie wiem ale minęły 2 tygodnie od mojego zapomnienia ,kiedy będę mogła sprawdzić czy jestem w ciąży??) Prosze Odpiszcie Bardzo Dziękuuuje

Gość bzinka
Dziewczyno co my ci mamy powiedzieć?? ZRÓB TEST Ja zaszłam w ciąze 5 dni po okresie - a niby niemożliwe. Nie siedź tutaj bo nikt nie odpisze tylko pędź do apteki testy są tanie.

Gość rudzielec1979
raczej mało prawdopodobne;-) a ultoki nie umies czytać???????????? tam na większość pytań są odpowiedzi! aż mnie trafia z tymi pytaniami! czytać!

Gość Aneczka82
Dokładnie tylko test Ci pomoże,no niby jest szansa skoro zapomniałaś ale tego nie wiemy napewno,moja koleżanka tak zaszła w ciążę ale ona też brała antybiotyki i to osłabiło ich działanie.

Gość quazimoto
Nie jesteś w ciąży