Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betinka1234

Czy musicie pisać w kółko jak odzyskać stracona miłość....

Polecane posty

Gość Betinka1234

" czy on/ona wroći"....!!! nie lepiej znależć sobie inna miłość...innego partnera. po co sie użalac nad soba i gledzic, jak to sie bardzo cierpi !! Paranoja!! nie sadzicie??

Gość Betinka1234
nieraz mam wrażenie, że 80% ludzi którzy siedza na tym forum małolaty....

zgadzam sie z Toba w 100% Przecież nie mozna nikogo zmusić, zeby do nas wrócił. Najlepszym lekarstwem na straconą miłość jest inna miłość, tylko nie nalezy szukać nikogo na siłę. Często przez przypadek kogoś poznajemy i nas dopada. A więc ci, co za wszelką cene chcą kogos odzyskać niech się nie upokarzają, bo to nic nie da, nic na siłę.

Gość Betinka1234
poprawka "siedzi"

Gość Betinka1234
No własnie każdy powinien mieć swoją dume i godność...!! nie można żebrac o miłosć!! dla mnie nie byłaby to zadna uciecha z takiej wyżebranej miłosc!!! TEz kiedys przezywałam ciezko rozstanie z facetem!!! Ale ani chwili nie zastanawiałam sie jak go odzyskac. Za to zastanawiałam sie kto bedzie nastepny hihihi ;)

Gość Betinka1234
koc-do kogo to pytanie???

\"Najlepszym lekarstwem na straconą miłość jest inna miłość\" - znaczy ten odkurzacz nie działa, kupię inny....? Ja kochałam dwa razy w życiu (nie mylić z zauroczeniem). Prawdziwej milości, głębokiego uczucia nie zastąpisz innym. Swoje musisz wycierpieć. A jeśli tak zrobisz, to potraktujesz tego nowego faceta jak plasterek na ranę - totalnie przedmiotowo. I w tym momencie niczym nie bedziesz się różnić od tego, który Cię skrzywdził i zostawił....Ale o tym dowiesz się, jak na prawdę będziesz kochać - i absolutnie nie życzę Ci, żebyś w takiej chwili została porzucona....