Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAM

WROCłAW, KLUB LEMONIADA

Polecane posty

Gość CIEKAM

WROCłAW, KLUB LEMONIADA????? WYBIERAM SIE DO WROCłAWIA I PODOBNO TO FAJNY LOKAL. NAPISZCIE CO TAM SIE DZIEJE

Gość CIEKAM
Napiszcie bo tyle o nim słyszałam i aż chciałabym usłyszeć od kogoś czy tam faktycznie jest tak fajnie

Gość CIEKAM
jaka tam jest muzyka? kto gra? lub śpiewa?

Gość CIEKAM
Jest tutaj ktoś z Wrocławia?

Gość hdkghfjkf
Co z tym Wrocławiem????

Gość ksdjkaskdjaksjdkjasdjaskdjask
Lemoniada.... hmmmm to jest dosc specficzny lokal- jako ze jednym z wlascicieli jest 'slynny' dj adamus- strasznie ale to strasznie zalatuje warszawka, niestety... Snobistyczny, nieco w klimacie burdelu /nie ma co czarowac- dominuje kolor czerwony/ i ceny- jak na jakosc obslugi i serwowanych drinkow- zdecydowanie nieproporcjonalne ;/ ale jest jeden /chyba niestety jedyny/ plus tego lokalu- zaraz przy wejsciu sa dosc ciekawe i mieciutkie wieeeeelkie sofy :D w sam raz do wylozenia kopytek :) aha, jesi chodzi o zabawe- polecam czwartek, gra tam swietny Dj :) pozdrawiam

Gość ciekawa Wrocławia
a w niedziele? dzieje się tam coś? bo prawdopodobnie będę w niedziele we Wrocławiu.

Gość ciekawa Wrocławia
mam randkę (pierwszą) z takim nawet fajnym gościem w niedziele w Lemoniadzie, nigdy tam nie byłam i tak chciałabym jak najwięcej wiedzieć o tym miejscu

Gość nanaji
w ta niedziele jest tylko wstep w kostiumach kąpielowych. wiec radze zmieni klub

Gość ciekawa Wrocławia
to może dlatego mnie tam zaprosił ;) pewnie bidny sam nie wiedział i trochę mu się zrobi głupio, trzeba coś z tym zrobić, a jak muzyka będzie w niedziele?

No cóż, Lemoniada to zupełnie nie mój klimat- potwierdzam poprzednią wypowiedź: snobizm w wydaniu warszawki, lans bans i podobno selekcja przy drzwiach. Jedyne co można uznać za udane to wystrój. Jak chcecie mieć fajną randkę to po drugiej stronie ulicy pod nasypem kolejowym jest mnóstwo maleńkich knajpek, każda z trochę inną atmosferą. Z nich polecam Bałagan albo Kuźnię Dobrych Klimatów. Małe, z miłą atmosferą, spokojną i nienatrętną muzyką w sam raz żeby się zapaść w sofy i pogadać:)

Gość ciekawa Wrocławia
byłam przed chwilą na stronie lemoniady i w niedziele podobno ma grać dj filip surowiak czy coś takiego, fajnie gra? znacie go?

no jak zwykle moja orientacja w terenie zawiodła, Lemoniada jest na Kuźniczej czyli koło Rynku, a naprzeciwko nasypu jest podobny klub, który zmienia nazwy równie często jak właścicieli, ostatnio chyba była Pasja.

Gość hjfhkjf
;)