Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkie usteczka

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość ollina
Mi się to podoba i mojemu partnerowi też, mimo że jesteśmy wtedy równi. Załuję, ze nie mam paru cm więcej

Gość LAKIEREK
wiecej a po co wiecej masz idealny wzrost jak jestes za wysoka tez zle

To nie dokońca zależy czy kobieta jest wysoka czy nie! Ja osobiście wolę te z długimi nogami. pozdrawiam

Gość kocmoluszek
tez bym chciala byc dlugonoga to szczegolnie ladnie wyglada kiedy kobieta ma zadbane i nasmarowane oliwka wydepilowane nozki naprawde pieknie dziewczyny wtedy wygladaja eh

Gość malutka_dziewczynka
A ja mam 154 cm, waze 45 kg, pewnie zaraz ktos napisze ze jestem jakims kaszalotem:) I mam proporcjonalne wszystko, nogi tez:) I coz, nigdy nie mialam faceta nieudacznika zyciowego, ktory musialby leczyc swoje kompleksy wysoka kobieta:) Poza tym , moje drogie panie - te wysokie i te malutkie, kobiecosc nie jest zawarta w centymetrach. Sa malutkie filigranowe kobietki , ktore sa bardzo kobiece i te wysokie, ktore czasem przypominaja babochlopow, nie tylo z wygladu, ale i z zachowania - nawet jesli maja dlugie nogi. Reszte zostawiam ku przemysleniom..

Gość Franek z gru
mi krotkie nozki kojaza sie tylko z jednym ;pulchne krotkie nozki ktore nie chwyca cie dobrze nie moge miec kobiety "krotkonogiej" nigdy sie chyba nie przelamie chyba ze bedzie to prawdziwa milosc

Gość end
Franek z gru - hahaha

Gość franek z gru
end hehehe

Gość optycznie mozna wydłuzyc
rzadko ktora kobieta ma długie nogi.po prostu je optycznie wydłuza noszac obuwie na wysokim obcasie,ubierajac krotsze spodnixczki lub spodnie ktore zakrywaja prawie cały but

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
ja ma 174 cm nogi jak zyrafa szczupla... tylko w udach mi sie cos ostatnio tyje :o ale wzrost mnie dowala 😭

Gość ja mam długie nogi
nigdy w zyciu nie chodziłam w krótkich spódniczkach i butach na obcasie

Gość malutka_dziewczynka
hihihi, i co na to powiecie wysokie piękne urzekające niczym nasza Otylka? :)

Gość groch fasola sily doda
upupup

Gość groch fasola sily doda
wiesiu z marsa super kolo ale ekstra zrobil ten filmik odrazu mi sie humor poprawil jeszcze sie smieje

Gość traaataaaaa
Podoba wam sie Otylka? taka wysoka i z dlugimi nogami AHHHHHHHH

Jesteście beznadziejni. Czy naprawdę tylko wygląd się dla Was liczy? Są dziesiątki takich tematów na kafe - dotyczących wzrostu. Ja jestem niska i spotykam się z wysokim facetem, który przebierał w panienkach każdego rodzaju i wybrał, a raczej zdobywał, mnie :) Seksapil i atrakcyjność fizyczna to zachowanie, poruszanie się, ton głosu, spojrzenie, rozmowa między ciałami i duszami, a nie tylko wygląd. Chyba nigdy tego nie zrozumiecie. :(

Już wklejałam ten post na jednym temacie ale jak nie dociera...to mogę go nawet na każdym tego typu temacie wklejać. Dobrze dziewczyna napisała, a raczej policzyła :) 23.07] 22:19 lucca Ja również nie rozumiem kompleksu niskiego wzrostu, szczególnie u kobiet - że niby wysokie dziewczyny mają dłuższe nogi. OK mają dłuższe, ale o ile? Wystarczy zrobić krótkie przeliczenie... Laska która jest np: ode mnie wyższa o 10 cm, czyli ma 171cm i jest uważana za wysoką (ja mam 161cm) ma średnio i przy bardzo korzystnym układzie nogi ode mnie dłuższe o 5cm. A teraz weźcie linijkę i zobaczcie ile to jest 5cm Brak wyobraźni to częsty powód wielu kompleksów i tworząca wielu stereotypów typu wysoka - długie nogi, niska - krótkie nogi. W tym przypadku jeszcze w grę wchodzą proporcje, które nie mają nic wspólnego ze wzrostem. I gdzie tu logika?

Gość koniec jest bliski
tak?no ale ona pisze na swoim przykladzie a wiadomo ze sa niskie z nozkami krotkimi i jest ich wiekszosc wiec nie polepszajcie sobie w ten sposob humoru :(

Gość kicikarlaaa
niezgadzam się z niektórymi opiniami....mam 173 cm i na brak powodzenia nie narzekam. z kolei moja siostra jest niziutka i mogę powiedzieć,że jest tak śliczną dziewczyną,że wzrost na pewno nie jest jej kompleksem a tzw. "kaczuszki"...jak to ktoś juz wspomniał nie przypomina ;)

Gość malutka_dziewczynka
hihi, ale ja dzis weszlam do obuwniczego i tam same grube wiieeelkie baby (oprocz mnie), przypomniał mi sie Swoat Wg Bundych, hihihi , i wszystkie sporo ponad 170 cm :)

Gość patrz tablica
tak tak tak male krotkie nozki niech sie chowaja dziekujemy zapraszamy dlugonogie:)

Przy wzroście 161cm moje nogi to 78cm. Do tego są zgrabne i mają ładnie wyrzeźbione pęciny. Jak idę ulicą w krótkich szortach i butach na obcasie to sporo mężczyzn ogląda się za moimi kończynami dolnymi. No i co z tego? Nie daje mi to żadnej satysfakcji. Wręcz drażnią mnie te gwizdy i niemalże wulgarne teksty. Wtedy czuję się bardzo przedmiotowo. Całe szczęście że mój mężczyzna nie wyraża się w ten sposób. A jeśli tak myśli... jego sprawa. W końcu też jest facetem :)

Gość kaczuszka....
Nyana troche zapomnialas ze to nie temat o wzroscie bo poweidzialas - "Są dziesiątki takich tematów na kafe - dotyczących wzrostu."- ten temat dotyczy dlugosci nog a przynajmniej tego mial dotyczyc :P wiec trzymaj sie tematu a twoje agresywne wypowiedzi sa najwyrazniej kierowane tym ze zazdroscisz tym laska dlugich nog bo sama masz krotkie z tego co napisalas :/ ja tez takie mam ale uwazam ze ty wibitnie przesadzasz z ta zawiscia

Ja uważam że mam długie nogi :) proporcjonalnie do ciała to nawet bardzo długie :) :) :) wiem o tym :) :) :) I nikomu niczego nie zazdroszczę - możecie sobie wszystkie w złotych butach chodzić. Nie jedna taka długonoga usiłowała mi już faceta odbić i co? Nic z tego. Na pewno nie jedna mnie przeklnęła że jestem niska i mam wysokiego - przecież to niedorzeczne :D :D :D A on raczej zajmuje się tym żeby mnie jemu żaden mężczyzna nie odbił :)

Gość Wysoki2
Ja lubię kobiety przede wszystkim szczupłe. Co z tego jak wysoka a KŁODA. Grube udzicha i wielki tyłek. To jest takie niesmaczne. Acha i te wysokie maja pojemne cipki, a faceci wolą raczej te ciaśniejsze.

# Wysoki2 Myślę że co do tego o czym piszesz to raczej nie ma reguły. To zależy od tego ile dana pipka przeszła bo każda jest wyjściowo mniej więcej taka sama. Kobiety po urodzeniu dziecka są najbardziej luźne pipki. :)