Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkie usteczka

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość szukaj
upupup

Gość no coz...
wiadomo dlugonogie sie podobaja mezczyznom ale ci mezczyzni w polsce nie sa zbytnio atrakcyjni i raczej niscy ehehe

Gość pppppppppppppp
pojemność jest w tym przypadku pojęciem wirtualnym

Gość malutka_dziewczynka
Haha, a ja widze ze do mne kolejka :)

Mnie tam jakieś kurduple nie podniecają. Sam jestem wysoki i nie mam zamiaru się gimnastykować jak będę miał ochotę kochać się na stojaka. A nogi, długie smukłe a nie jakieś tam wątłe krótkie baloniki. :O

Ja tam kocham się ze swoim mężczyznom na stojaka bez bez problemu - on trzyma mnie na rękach albo zakładam szpilki co go jeszcze bardziej podkręca :) mnie mniej przyznam szczerze... wolę jak trzyma mnie na rękach :D Tylko w tym przypadku mężczyzna powinien być naprawdę silny i wysportowany żeby obojgu sprawiało to przyjemność :)

Gość malutka_dziewczynka
Coż, jak komuś brakuje wyobrazni, to musi szukac partnera o takim samym wzroscie, hihihi. No chyba ze ktos jest leniwy, i nie chce mu sie schylac - wtedy tez z pewnoscia wiele w lozku mu sie nie chce :P

Gość boska grzesznica
ja również wzrostem wysokim nie grzesze :P (165 cm) ,ale dochodzą szpilki w których biegam po mieście :D zawsze miałam wysokich facetów i żadnemu nie przeszkadzał podczas seksu mój wzrost.

Gość malutka_dziewczynka
A ja mam 154 cm i też nie mam zamiaru mieć z tego powodu żadnych kompleksów :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
od zawsze tak bylo i nikt tego nie zmieni mezczyzni wola dlugonogie to jest sexy a nie 2 pulchne paroweczki u niskich bleee

Gość malutka_dziewczynka
A to bardzo Ciekawe, ze niskie ziewczyny moga byc grube a te wysokie to juz wszystkie szczuple?:) HaHaHa, od wiekow wiadomo ze mezczyzni wola filigranowe kobietki, taka wysoka, ktora przytyje to prawie 90 kg moze wazyc, hihihihi. KROWY!!!! :P

Gość rytym
tak tylko ze wysokie nie tyja jak te niskie krowy szybko i w na wszystkie strony

Gość malutka_dziewczynka
HaHaHa, to wyjdz na ulice i zobacz, Poza tym skoro te wielkie takie zgrabne i w ogole, to czemu gimnastyczki, lyzwiarki figurowe itp to niskie dziewczyny? Bo sa bardziej zwinne i maja wiecej gracji a te wysokie to tak jak nasza Najpiekniejsza Otylka tudziez Agata Wróbel i wszelkie inne babochlopy :P

Gość rytym
bo te wyzsze nie musza sportu tak uprawiac jak te male i grube szybko tyjace buhehehe

Gość malutka_dziewczynka
odswierzam :)

Gość Greer
A ja tak sobie czytam i czytam te wasze wypowiedzi i wiecie co :D proponuję solówkę ;] Ci co wolą kobietki filigranowe z względnie "krótkimi" nóżkami po lewej, zaś ci co ubóstwiają seks przy którym sie nie muszą wygimnastykowac z kobietką o względnie "długich" nóżkach po prawej ;] ten temat końca nie ma i miec nie będzie gdyż każdy ma swój gust. Także sensu większego nie ma tu przekrzykiwanie sie kto piękniejszy i zgrabniejszy. Tyle mego. Pozdrawiam Kobietki ;]

Gość malutka_dziewczynka
Mam takie sposptrzeżenie. W jednej z wypowiedzi przeczytałam (pisała to wysoka dziewczyna) że ma taki problem, że często faceci, którzy jej się podobają i są przystojni, są niżsi od niej. A zatem : To niezbyt wysoki facet (niższy od wysokiej dziewczyny) może być przystojny? A niska kobieta taka jak np ja (154 cm) nie może być ładna???? Przecież to zakrawa o paranoję:)

Gość malutka_dziewczynka
Poza tym , jeśli chodzi o długość nóg. To ciekawa jestem bardzoo, która z dziewczyn wygląda ładniej (w sensie bardziej proporcjonalnie) . Dziewczyna niska (np taka jak ja, której nogi mierzone po wewnętrznej stronie uda , stanowią 49% długości ciała, czy np wysoka dziewczyna z nogami "centymetrowo" dłuższymi od moich, ale które stanowią np 44% jej długości ciała? Pozdrawiam:)

Gość weźcie wy się do roboty
zamiast pie.rdo.lić tu te wszystkie farmazony :O :O :|O

Tak jak pisałam - ja 161cm/40kg, on 189cm/80kg - jak dla nas super układ !! :) :) :) I najmniejszego wrażenia nie robią na mnie złośliwe komentarze, oparte na stereotypach i nakręcane kompleksami, wypisywane na tym forum. Uwielbiam swoje 161cm, uwielbiam jego 189cm i nasz wspólny seks :)