Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exclusive

dobre, drogie, luksusowe kosmetyki !

Polecane posty

Gość exclusive

czy uzywacie takich? jakie macie nadrozsze kosmetyki w swojej polce? czy np. mimo ze na codzien nie kupujecie bardzo drogich kosmetykow jest jakis ktory musicie miec ? i najwazniejsze jaki kosmetyk to dla was drogi kosmetyk :) ?

ja muszę mieć perfumy.. gromadzę i gromadzę kiedy tylko mogę dokładam na półkę kolejne.. heh:) poza tym nie potrzebuję jakichś drogich kosmetyków z górnej półki na razie, ale myślę, że gdy zacznie mi to być potrzebne, nie będę żałować na kremy i zabiegi u kosmetyczki (jeśli to można podciągnąć pod kosmetyki:) )

Gość punia_punia
ja używam balsamw do ciała i żeli pod prysznic aquolina, dosc drogie ok 70 zl. no i oczywiscie tusz do rzes kupuje te w granicach 100 zl czeslo lancome bo te tanie to tandeta!!!!!!!!

Gość pare razy sie nabralam na
b drogi kosmetyk, stosowalam niemal z nabozenstwem, a potem znajdowalam taki sam, z tym samym skladem, o wiele tanszy.Luksus to przewaznie opakownie, firma, niekoniecznie efekt.

Gość pare razy sie nabralam na
dotyczylo to głownie kremów. Tusz i puder wole dobrych marek

Gość exclusive
:) :) :) wlasnie zabawa polega na tym ze czasami te tansze kosmetyki sa rownie dobre co drogie, luksusowe a tak jak napisala "pare razy" - opakowanie, zapach, reklama robia swoje :) przyznam sie ze mam slabosc do drogich kosmetykow, nie kupuje ich czesto bo zdaje sobie sprawe ze czesto to zbedny luksus a jednak ... ;)

Gość gość
Oj różnie - czasami tanie, czasami drogie ;) Byleby skuteczne./

Gość gość
Kosmetyki Arbonne nie sa naturalne. Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd. Dla wszystkich chętnych - o tych kosmetykach pisała TOKSYCZNA KOSMETYCZKA. Wpiszcie sobie w google ARBONEE? STANOWCZE NIE. Zobaczycie co zawierają te drogie kosmetyki i przy okazji sprawdzicie pod postem jak konsultanci tej firmy obrzucają błotem autorkę wpisu za obnażenie prawdy o tych "wspaniałych" kosmetykach.

Gość gość
Świetne są mineralne cienie do powiek Alilla, są mega trwałe a do tego hipoalergiczne. Wybór kolorów jest bardzo duży i te opakowania drewniane to bajka moim zdaniem

Gość gość
W Rossmannie znalazłam płyn micelarny Christian Laurent niedawno, kupiłam z ciekawości, bo już od dłuższego czasu szukałam czegoś innego do zmywania makijażu i o dziwo się sprawdza. Ładnie zbiera cały make up, nie muszę jakoś mocno i długo szorować żeby pozbyć się wszystkich smarowideł z buzi.

Gość gość
To jest zwykłe przaśne polskie Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią???