Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka-będzie

moj facet brał sterydy czy moze miec dzidziusia?

Polecane posty

Gość emilka-będzie

prosze mi odpowiedziec

oczywiscie ze moze... ewentualnie odbije to sie na zdowu dziecka.. ale raczej w to watpie!

Gość emilka-będzie
dzieki za odp

Gość niech zrobi
badania nasienia

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
mój też regularnie cwiczy na siłowni i wspomaga to sterydami oraz hormo0nami pochodzącymi z czarnego rynku z Rosji, też się martwię, czy nie lepiej poczekać az on odstawi ta swoją nie zdrową kuracje, i wtedy będziemy walczyć , z punktu logiki wydaję mi się że nie jest najlepszym wyjsciem , zachodzenie w ciąży pod czas jak facet zjada sterydy, hormony, ale może ktoś wie. to proszę o rady:)

co do tych sterydow z czarnego rynku, przeciez to stanowi zagrozenie zycia i zdrowia, gdzie oni maja rozum, naprawde,ale ciezko praca i systematycznoscia mozna sobie wyrobic fajne miesnie, tylko trzeba cierpliwosci

Gość ania777
Znam jednego faceta który brał te świństwa i ma dwoje głuchych dzieci i to właśnie przez to.

moj facet wstrzykiwał sobie zastrzyki, ktore normalnie wstrzykuje się koniom wyścigowym żeby im miesnie rosly i szybciej biegały...:O no a poza tym brał jeszcze pełno innych świnstw kupowanych na czarnym rynku, bez kontroli lekarza, bez niczego..... i też się martwie czy nie bedzie mial od tego problemów z ojcostwem, albo czy to się nie odbije na zdrowiu dzidzi...:O zresztą on już z własnym zdrowiem się kłopotów dorobił...:O to jest głupota, dla cholernych mieśni niszczyć sobie organizm....:(

sterydy powoduja niplodnosc.. ale to jak zwykle zalezy od organizmu! dlatego moze nich wasi panowie zrobia badanie nasienia.

a ja proponuję zmienić facetów - jeśli ktoś bierze sterydy to: - prawdopodobnie kłopoty ze zdrowiem fizycznym będzie miał prędzej, czy później - prawie na pewno kłopoty z psychiką ma już - raczej ma jeszcze szansę wyjść na prostą - psychoterapia bywa skuteczna, ale musi jej chcieć a - prawdopodobnie nie widzi niczego zlego w cpaniu i nie chce sie leczyć

Gość to są przyjezdne
matko kochana fajnie wygląda??? kupa mięsa? w dodatku napompowanego?? z której strony zapytam? bo mnie odpycha maxymalnie koksowanie i pompowanie sztucznych mięsni wodą. zresztą, widać po takim "umięśnionym" - po tych jego nibymięśniach jak je wypracował.. ja zanm dwóch kolesi którzy jakis lewy hormon wzrostu niewiadomego pochodzenia (bo przecież prawdziwy, mimo ze też bez potrzeby stosowany, nie jest zdrowy, za drogi dla tych osedlowych osiłków) i obaj są bezpłodni bez szans na wyleczenie (nie wiem, jak się to określa medycznie, w każdym razie dzieci mieć nie będą). oprócz tego jeden mając 32 lata ma serducho 20lat starsze od siebie i jest pod stałą kontrolą lekarza.. przecież to jest straszne.. śmiejenmy się z plastikowych niuń dresiarzy, a dlaczego z tych dresiarzy już nie? przeiceż oni są bardziej plastikowi i obleśni niż te laski..

do to sa przyjezdne, i całe szczęście, że są bezpłodni... lepiej, żeby niektóre geny się nie rozprzestrzeniały ;)

Gość mlodaMika
fajnie moze sie wyglada jak sie to bierze a wiadomo ze cale zycie nie bedzie tego lykal a wtedy forma zaraz spadnie i zostanie "flak" a nie miesnie moj maz bral ale odzywki, wygladal b dobrze, po zaprzestabniu brania nie spadl zaraz z formy, utrzynmal ja bez odzywek jeszcze 2,5 roku, za to jego brat po zastrzykach sterydach spadl w 2 miesiace... dodam ze mamy juz dziecko- jest zdrowe, tak samo jak moj maz co jakis czas ma badania okresowe i zawsze dobrze wypada na nich

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dla mnie nie ma znaczenia czy on będzie chudy czy gruby, czy w pryszczach czy bez.....kocham go całym sercem, oczywiście nie popieram tego że zjada sterydy, hormony itd, on tłumaczy to tym że lepiej się czuję jak jest wielki, i tłumaczy mi to tym ,że to jest tak jakbym przestała chodzić do kosmetyczki lub fryzjera:( też jestem smutna że wpiernicza tę .....i również się boję ze to do niczego dobrego nie prowadzi...

moim zdaniem porównanie z kosmetyczką chybione a facet ma mega kompleksy i problemy ze sobą, ktorych sterydy nie rozwiazą... niech na terapie idzie lepiej a nie bierze to gowno.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
czasami się zastanawiam , dla czego to robi, najgorsze jest to ze sama kiedyś robiłam mu te zastrzyki, wiem tylko że jeden kosztował parę set złotych, kurcze pozostaje mi nic innego jak czekać iz się zmieni i zostawi te głupstwa, tak bardzo go kocham i chce mieć z nim dzieci, tylko własnie się boję że może być problem

Gość gość
Mam pytanie okazało się ze miałam dni płodne a mój się przyznał ze bierze sterydy stosunek był do końca chce mieć dziecko ale nie wiem czy w tym przypadku nie wziąść tabletki po