Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal zastepczyyy

Dlaczego KOBIETY PATRZA Z TAKA POGARDA NA MNIEJ URODZIWYCH MEZCZYZN??

Polecane posty

Gość brzydal zastepczyyy

tak was za to nienawidze :o

Gość asia jędza
a jak rozumiesz słowo brzydal???? :D

Gość brzydal zastepczyyy
niezbyt ladny facet taki co nie chodzi na techno imprezy i do dyskotek co sobote tylko woli siedziec w domku.

Gość dupsoner
a ty to np. na prezydentowa patrzysz z miłościa i uwielbieniem?????

Gość asia jędza
hehe a co ma uroda do chodzenia na imprezy?? jak jest maszkara to żadna go nie zechce... ale jeśli fajnie się ubierze, będzie uśmiechnięty i z poczuciem humoru, zrobi dobre wrażenie to jakaś go pewnie w końcu zechce:D

A skąd ci coś takiego przyszło do głowy??? Uroda przemija, ważne czy ten gość ma coś do powiedzenia. Większość znanych mi \'ładnych\' mężczyzn jak tylko się odezwie, trąci porażką.

a może mi ktoś wytłumaczy co ma uroda do techno imprez i dyskotek??? bo jedyne co mi przychodzi do głowy to \"spadaj frajerze\" od bramkarza :D to raczej nie nieurodziwy tylko domator :D... chociaż pewnie i tak może być brzydki 🖐️

Gość brzydal zastepczyyy
jestem brzydki i siedze w domu w ogole nie mam obycia wsrod kobiet :o

I jesli się nie otworzysz do ludzi i nadal bedziesz siedział w domu to raczej niczego nie zmienisz. Tak jak Ty siebie widzisz, tak Cię widzą inni. Jak pokochasz siebie, inni też Cię pokochają. No ale skoro Ty sam mówisz o sobie \"brzydal\" i rzeczywiście tak myślisz, to jak mają Cię nazywać inni? Poza tym wierzę, że w każdym człowieku jast coś dobrego, Ty też to masz tylko jeszcze tego nie zauwazyłeś:)

wiesz pocieszę cię... mam tak samo, mam nie wyjściową aparycję :O ... tylko że to nie przez wygląd bo zawsze znajdzie się ktoś bez gustu co do fizyczności :P ... tylko przez beznadziejną osobowość, ogólną nieciekawość, nudność i nijakość 🖐️

Gość asia jędza
tragedyja..:OOOOO

Gość uppppssssss
e tam, przesadzasz... poszukaj sobie lepiej jakies porządnej i mądrej dziewczyny a nie jakiejść flądry, która patrzy tylko na wygląd fizyczny... po co Ci pusta lala?? żyby sie przed kolegami pochwalić?

Gość bnk
powiedziałabym że jest dokładnie odwrotnie to Wy faceci oceniacie kobiety tylko przez pryzmat wygladu zwewnetrzego . Tyle jest warta na ile wygląda. Gdybyśmy miały takie podejście do facetów to 90% z nas nigdy z zadnym by się nie związała.

Gość taaaaa a teraz zaczną
się zarzekać że one nie patrzą na wygląd a w 100 tematach obok przyznają się że jednak patrzą

Gość end
A dlaczego mężczyźni patrzą z taką pogarda na te mniej atrakcyjne kobiety? Dowiedziałam się nawet, ze "podobno te mniej urodziwe nie są miłe" :D ....takie jest myślenie facetów...

Gość ale pewnie przystojnych
a brzydcy myślą odwrotnie i tak samo jest z kobietami

Gość Lizak na patyku
co za pytanie, jak to dlaczego...wyobrazasz sobie co by powiedzialy kolezanki na widok nieciekawego Faceta?? Opinia innych u kobiet (nie wszystkich cale szczescie) baaaardzo sie liczy....znasz cos takiego jak "smyranie ego" - no wlasnie

Gość bnk
dla fcetów liczy sie tytlko wygląd, a reszta to dodatek. Przecież kiedy wam sie kobieta nie podoba nie jestescie w stanie isc z nia do łózka.

potwierdzam faceci patrza glownie na wyglad :) po co mi dziewucha ktora ma wyzsze wyksztalcenie ale jest brzydka?:) wole dziewczyne po zawodowce ale piekna :)

Gość end
jacek 1982 - nie musisz tego potwierdzać, my wszystkie o tym doskonale wiemy :D

Gość end
napewno nie jest nieudacznikiem! znajdzie jeszcze tą swoją wymarzoną ....bo co się komu nie podoba, to może spodobać się innej.... ;)