Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrossspaczoNa

for slim

Polecane posty

Gość NIE DZIAŁA TO BZDURA

Gość jeżeli działa to
czyste placebo

Gość na mnie super dziala
bez zdanej diety codziennie go lykalam i po pierwszym opakowaniu 4kg mniej:P a jest juz w aptekach?? bo mi zabraklo:((

Kupiłam w piątek for slim. Poradźcie o której najlepiej zażywać. Napiszcie o swoich doświadczeniach z tym specyfikiem i oczywiście o efektach też. Takie informacje są motywujące do działania. A ja bardzo potrzebuje mocnej motywacji !!!!!!

Gość napisze pozniej bo teraz
nie mam czasu. ale na mnie dziala super! jeszcze chyba nie ma w aptekach, ale ja mam zapas. nawet jesli dziala jak placebo to tez super! no nie? :D narka!

Gość działa działa działa
opłaca się go kupić i to bardzo się opłaca. ja wziełam 2 opakowania i - 8 kg. czyli w 40 dni spadło 8 kg. jadłąm dużo mniej bo nie chciało mi sie dzieki for slim jeść. :D spadło mi z 66 kg. na 58 kg. przy wzroscie 161 cm. pozniej zrobilam sibie przerwe. wrocilo mi przez prawie 2 m-ce 2 kg. teraz zaczelam znowu brac fs bo chce dojsc do 52 kg. w aptekach nie wiem czy jest ale ja zrobilam sobie zapas wczesniej. 🖐️ takze bardzo polecam for slim! :classic_cool:

Gość ale bzdety
pierdolicie o tym fs

a brałam go przed kolacją. czyli około 17 bo kolacje jadłam o 18. ja mam tak ze przez caly dzien moge nie jesc ale wieczorem i na noc jestem bardzo glodna. nawet jak jem w dzien to na noc i tak jestem najbardziej glodna. no i jak bralam fs to bylam duzooo, duzooo mniej glodna w nocy. prawie wcale. na sniadanie jadalam sporo. zwykle jakis jogurt z otrebami i siemieniem lanianym, jajecznica lub platki owsiane, obiad to co mam w domu tylko bardzo malo. a kolacja taka lekka. twarog + warzywko jakies lub owoc. lub jakas salatka z tunczykiem czy cos w taklim stylu. staram sie jesc jak najwiecej bialka bo slyszalam, ze latwiej wtedy schudnac. cwicze z 3-5 razy w tygodniu. po okolo 30-90 min. na orbitreku lub jazda na rowerze. na rowerze po dworze, nie na staacjonarnym. czasem, ale rzadko pozwalam sobie na alkohol i cos z grilla pozniej niz o tej 18.

to nie bzdety. nie na wszystkich oczywiscie to dziala z tego co tu czytalam... niektorzy mieli wiekszy apetyt nawet. ja mam szczescie, ze dziala.

Gość superówka
na mnie tez dziala.martwie sie tylko bo zostalo mi malo proszeczkow a nie ma w aptekach. jesli mialby ktos jakas mete (apteke) gdzie jeszcze jest dostepny FS w warszawie to bylabym wdzieczna za odpowiedz. to fakt ze troszke na poczatku bolal mnie brzuch czulam mdlosci ale przeszlo. jesc prawie mi sie nie chce. FS biore zazwyczaj okolo godz 16-17 i wieczorem mam glod z glowy:) takze polecam. a co najwazniejsze nie ma w skladzie zadnych szkodliwych skladnikow wiec bez obaw mozna brac. pozdrawiam. p.s tez bede udzielac sie na tym topiku bo tamten przerodzil sie w kolko gospodyn:)

Gość iwi26
ja też będę tu pisać jak mi idzie. dziś zaczęłam. będe pisać co jakiś czas czy i ile waga spada. dzis jest 64 kg. :( przy wzroście 160 cm.

U mnie też for slim się przyjął. Wystraszyłam się drugiego dnia, bo mocno bolał mnie żołądek. Dziś zażyłam 5 tabletkę z opakowania i wszystko jest ok. Apetyt tez mniejszy. Pozdrawiam

Gość iwi26
ja też spoko. jeść się nie chce, ale pomimo tego spuchłam jak balon... to dlatego, że jestem przed "ciężkimi dniami". niebawem to minie. :)

Gość a gdzie
gdzie udalo wam sie kupic for slim? moglybyscie kupic mi i przeslac? zaplace z gory

Gość Fooooorllla
Sluchajcie szukam tego For Slim wszędzie, nie ma w aptekach tradycyjnych, nie ma w internetowych, raz kupiłam na allegro ale teraz już i tam nie ma!! Boże gdzie to dostać?? Jedno opakowanie wzięłam i podziałało ekstra... -4 kilosy.... może ktoś wie gdzie w Trójmieście albo w jakiejś aptece internetowej jest to cudo???

Gość superówka
Ale ja głupia dupa jestem,no pusta jak stodoła.Okłamałam was że na mnie działa,ale jestem głupia,przecież nie działa wcale,tak tylko kłamałam,świnia z mnie!

Gość iwi26
po pierwszym tygodniu - 3,4 kg. :D :classic_cool: :D zobaczymy jak bedzie dalej. ja kupiłam for slim w pierwszej aptece, do której weszłam. tyle, że to było jeszcze w czerwcu. kupiłam jedno opakowanie na próbe. zadziałało. no i zrobiłam zapas, a teraz z niego korzystam. :D

Gość urabura pani podwóra
no i nie wiem czy kupować czy nie, bo w moim przypadku jest tak że mam straszne łaknienie, staram się nie jeść od mniej więcej 16.00 ale o 19.00 jestem taka głodna że jem kanapke czy dwie a później żałuję....:( i tak w kółko. A jak z kupnem tego preparatu? bo jak się próbowałam zorientować w internecie to wycofali i czego?

Gość jest juz
???

Gość ja mam zapas
z data waznosci zdaje sie sierpniowa lub wrzesniowa 2009. moge odsprzedac bo mam tyle, ze i tak do tego czasu sama nie zjem tego :P