Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbrigid

smrody przeszłości

Polecane posty

Gość Bbrigid

mam od niedawna taki problem, że nie mogę przestać myśleć o przeszłości mojego chłopaka z innymi dziewczynami. Przeczytałam ostatnio jakiegoś starego smsa, gdzie jakaś laska opowiada mu co by chciała żeby z nią zrobił i jak jej było ostatnio dobrze. Przez to zaczęłam się go brzydzić i nie mogę się cieszyć z tego co jest między nami, bo cały czas myślę o tamtej kobiecie. wiem, że to niedorzeczne, że on teraz jest ze mną, ale to silniejsze ode mnie. czy można coś z tym zrobić? kto też tak ma, albo miał...? Najgorsze jest to, że ona tam opisała jak ją pieścił po cipce, a mi tak nie robi...zwariuję przez to chyba!!!!

Gość O 1930 postów
skąd wiesz że to stary sms?

Gość Bbrigid
po dacie zobaczyłam

Gość Fretka Beretka
a po co on trzyma smsy od bylych?

Gość Bbrigid
jezu, nie wiem po co. my jesteśmy ze sobą od niedawna i może w skrzynce jest dużo miejsca i się zachiwał, ale to nie o to mi chodziło przecież!!!

Gość Bbrigid
ja też mam zresztą jakieś stare smsy, których jeszcze nie skasowałam, ale nie w tym rzecz... ja nie chcę już o tym myśleć a nie potrafię przestać...

Gość damessa
mialam podobna sytuacje, zazdrosnica jakich malo.opanowalam sie.

Gość Bbrigid
ale jak? tak poprostu się opanowałaś i już, czy pogadałaś z nim, albo coś w tym rodzaju?

Gość Fretka Beretka
wcale nie jestem pewna czy nie o to. jak by za wczasu skasowal to bys nie widziala, nie czytala i nie uruchamiala swojej wyobrazni. zreszta dziwi mnie ze czytasz jego smsy. i nie chodzi o to ze cie potepiam tylko niepotrzebnie sama sobie znajdujesz powody do zazdrosci. a teraz to nie wiem jak to mozesz zmienic. moj tez zrobil blad ze na poczatku mial zdjecia bylej i z byla na kompie i to niby nic ale jak sobie kilka ich zdjec zobaczylam (wcale nie jakies niewiadomo co ale przytuleni itd) to potem mial przerabane przez dluzszy czas. ciezko mi bylo zapomniec ich przytulonych :(

Gość Bbrigid
no właśnie, ciężko:(

Gość Bbrigid
mnie nawet w kakało nie chce popchnąć, a jej tam całą dłoń wsadzał:O

Gość Fretka Beretka
staraj sie po prostu specjalnie o tym nie myslec. jak cie nachodza takie mysli to szukaj sobie zajecia. czegokolwiek. albo sprobuj zmienic swoje mysli na pozytywne (to ja z nim jestem bla bla). a tak to nie wiem. chyba tylko czas moze pomoc. ja teraz raczej nie pamietam juz o tych zdjeciach. czasami mu dogryze ze niech zalozy ta fajna koszulke co mial z tamta na ktoryms zdjeciu. ale to nie dobrze :( ale i tak to bardzo sporadyczne i jak mnie wqrwia. poza tym zawarlismy pakt i nie rozmawiamy o niej bo zadna inna jego byla mnie nie drazni a jej bym oczy wydrapala jak bym spotkala. tyle ze u mnie to jeszcze dochodzi to ze ona sie z nim potem dlugo kontaktowala i mnie wqrwiala. zycze powodzenia w opanowywaniu zazdrosci

Gość lineczkaaa
a tak po zatym dlaczego czytasz jego smsy?? To sa jego prywatne rzeczy, nawet takie bolesne dla ciebie. Na pewno nie chcialabys zeby on czytal twoje smsy od swoich bylych, jakie by nie byly??!! opanuj sie na nastepny raz, i nie badz za ciekawa, bo widzisz do czego to prowadzi.

Gość lineczkaaa
ciesze sie ze to przyznajesz (no moze bez tej szmaty) ;) ale na nastepny raz, postaraj sie ciekawosc, schowac do kieszeni a bedziesz zdrowsza. Niby sie moiw, ze to my kobiety nie powinnysmy wszystkiego mowic facetom, bo sa zdrowsi, ale w odwrotna strone tez to dziala. Uszka do gory i wrzuc czasami na luz ;)

jest takie powiedznie nos do d.u.p.y a nie do spraw innych-jakbys nie byla wscibska i zaborcza i nie czytala SMSow swojego faceta to by klopotu nie bylo. A teraz pomysl czy Ty bylas dziewica odwroc sytuacje i ....??? No wiec jak Ty mialas wczesniej facetow to i logiczne ze on mial inne-proste!! Jak chcecie dziewic i prawiczkow to do przedszkola pozdrawiam

Gość nbvnvv
ja ostatnio przeczytalem starego sms od laski, jakis facet pisal jak to mu bylo dobrze gdy ona robila mu loda z polykiem, jak on wpycha w nia swojego qtasa i jak robia to bez gumy. dodam ze mi nigdy nie obciaga z polykiem i zawsze uzywamy gumy. zrywam z nia