Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo42 lata

bolą mnie piersi

Polecane posty

Gość ooooo42 lata

Piersi bolą mnie od poprzedniego cyklu, zauważyłam, że ten ból pojawił się tak w okolicach mniej więcej owulacji i przeszedł w czasie okresu. W tym cyklu dokładnie tak samo się to powtórzyło. Wygląda to na wahania poziomu hormonów, bo co innego mogłoby to być? a jest dokładnie taki, jaki pamiętam z okresu dojrzewania, kiedy piersi rosły i w środku były takie twarde i bolesne. Teraz to już chyba za późno na rośnięcie, choć, prawdę mówiąc, nie miałabym nic przeciwko temu :) Prawdę mówiąc już są troszkę większe, bo takie bardziej jędrne i wypełnione. :) Co to może być? Wiem, że powinnam wybrać się do lekarza, bo to chyba nie jest normalne? Czy to możliwe, żeby to było od pieszczot? Od trzech miesięcy mam faceta, który uwielbia je pieścić i robi to rewelacyjnie! Doprowadza mnie tym prawie do orgazmu. Czy którakolwiek z Was tak miała?

Gość evev
mnie zaczeły bolec tak intensywneij niz zwykle juz na tydzien pzred spodziewanym okresem (zwykle tylko 1,2 dni pzred okresem bolaly), w czasie okresu tez bolaly i po też i caly kolejny cykl bolą i sa jak spuchniete i teraz jeszcze spoznia mi sie okres, wiec mysle ze moze jestm w ciazy i daletego bola. U mnie wiec to tak wyglada

Gość ooooo42 lata
Ja w ciąży na pewno nie jestem i na pewno nie jest to zespół napięcia przedmiesiączkowego, bo ból zaczyna się zbyt wcześnie w cyklu jak na to, bo ok. 2,5 - 3 tygodnie przed okresem (czyli owulacja) zresztą nigdy ZNP nie miałam. Może ja faktycznie cofnęłam się w czasie o 20 lat :D i znowu piersi mi rosną? :D

Gość ooooo42 lata
Dzięki, na pewno pójdę do gina, chciałam tylko się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze się z czymś takim spotkał, bo nie wiem co to może być.