Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoncu zrozumialam

dziewczyny badzcie realistkami i ne ponizajcie sie przy bylych facetach

Polecane posty

Gość wkoncu zrozumialam

witam serdecznie wszystkich po przeczytaniu wiekszej ilosci Waszych temetow az mi lezki polecialy ale dziewczyny pamietajcie ze nie warto plakac przez facetow bo wiekszosc ich zyje tylko chwila, mysla ze moga miec kazda. pokazcie swoim bylym ze wy tez potraficie byc szczesliwe bez nich!!!!!!! nie dajcie pokazac po sobie zalamania to pomaga jezeli chcecie ich odzyskac /// wiem to po sobie ja pokazywalam mu obojetnosc chodzilam usmiechnieta ale w srodku byl bol ale nie okazywalam go. to naprawde pomaga gdy chcecie ich odzyskac. najwazniejsze zebyscie nie pokazywaly przy nim bolu a tymbardziej nigdy nie placzcie przy bylym chlpoaku, bo wtey on bedzie wiedzuial ze naprawde nie potraficie bez niego zyc i bedie chcilal to wykorzystac, nawet w tym ze bedzie chcial was poonownie ale tylko na jedna noc. nie pozwolcie aby sie wami bawili i!!!!!!!!!!!! trudne to bedzie ale wieze w was i wieim ze macie sile zeby pokonac wlasny wewnetrzny strach.... jezeli wa naprawde kochal;i to wroca szybciej niz sie tego spodziewacie :):):):) a wiec dziewczyny glowy do gory i jakk najwiecej usmiechu na twarzy :):):):):):):):)

Gość glupoty piszesz.........
nie rob nam wody z mozgu

Gość judytka1777
I SWIETA RACJA!

Gość wkoncu zrozumialam
do glupoty piszesz nie wiem czy to sa glupoty bo moim zdaniem nie powinnyscie latac za by;lymi jak pies za panem. moze dla ciebie sa to glupoty ale jak wkoncu zrozumiesz to przyznasz mi raacje. jezeli bedziesz mu pokazywala ze zrobisz dla niego wszystko to on to wykorzysta przeciwko tobie i bedziee wiedzial ze moze cie miec kiedy tylko zappragnie!!! PROSTE!!! SKORO CHCESZ ZEBY SIE TOBA BAWIL TRUDNO TYLKO POTEM NIE PISZ ZEBYSMY COS PORADZILI BO CHLOPAK SIE TOBA BAWI wiec dziewczyny nie macie sie czym martwic, zycie plynie dalej i momo ze ja tez niedawno rozstalam sie ze swoim chlopakiem nie okazalam przed nim zalu i smutku a teraz sam chce juz wrocic :):):)

Gość upupup....
podnosze tmacik, bo warto to co napisałas jest prawdą, ja tez to zrozumialam i wiele mam przykładów które potwierdzaja taka kolej rzeczy buziaki i kobietki uszy do góry, nie ten bedzie innny bo przeciez tego kwiatu pól światu

Gość wkoncu zrozumialam
no i to jest wlasnie pozytywne myslene :):):):):) tak dalej