Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciki

czy moglam zajsc??

Polecane posty

Gość Ciki

w ostatni dzien okresu wspolzylam z chlpoakiem bez zabezpieczenia czy jest mozliwos zebym zaszla w cizae okres spoznia mi sie juz jakies 6 dni

Gość jest mozliwe a jak

Gość Ciki
Ale to podobno ze to nie dni plodne

Gość aleś ty głupia
plemniki potrafią TAM żyć nawet tydzień, więc to co że kochałaś sie akurat w nie płodne..

Ja np. wspolzylam z mezem dzien po okresie i zaszlam w ciaze ale moj cykl ma 24 dni, wiec dzien plodny w 11-12 dniu, tzn. ze plemniczki musialy przezyc 6 dni. Malo prawdopodobne ale u mnie prawdziwe!

Gość Ciki
Ja mialam okres co 28 -30 dni to jest mozliwe ze moglam zajsc??

Gość Ciki
to byl tak zwany stosunek przerywany on sie nie spuscil we mnie

wszystko jest prawdziwe i prawdopodobne...jesli nie chciałaś zajść w ciążę trzeba się było zabezpieczać za każdym razem nawet wtedy, kiedy miałaś niby to pewne dni... Najlepiej kup tes i zrób go...co masz sie stresować:)

Gość trusski
jasne ze mozliwe... zrob test... moze juz cos wyjdzie

Gość aleś ty głupia
ale Ty głupie pytania zadajesz... dziewczyno mogłaś jak nic i co z tego że masz inaczej jak dagmara, wszystko sie mogło zmienić w twoim cyklu

Gość raczej nie
raczej nie zaszłaś. przy takim cyklu raczej na 80% nie. ale organizm lubi platać figle. zrób test. już wykaże.

Gość aleś ty głupia
ale jak na moje oko to nie jesteś, ale radziłabym zrobić test

Gość ja zaszlam w ciaze na trzy
dni przed spodziewanym okresem. Niemozliwe??? Owszem:) Wystarczy stres, drobna infekcja i klapa z cyklu:O

Napewno jest to u Ciebie mniej prawdopodobne niz u mnie, ale dla pewnosci zrob test. Mnostwo kobiet trafia tutaj z pytaniem czy sa w ciazy a potem po tescie poprostu znikaja. Wiesz te upaly roznie wplywaja na kobiety. Moze to dlatego spaznia ci sie okres!

Ależ problem-pójść do apteki, kupić test i poświęcić 5 minut...bedziesz wiedziała co i jak...:) A nie tu wyliczać i zastanawiać się czy tak czy może nie...

Gość aleś ty
zrób test jeszcze dziś kosztuje ok 13 zł, będziesz miała pewność

Gość Ciki
Dzieki za rady naprawde :)

Gość DAGMARKA 24
dagmarka, skąd w 14 tc wiesz, że to chłopiec???? ja jestem w 14. Już lekarz rozpozna????

mi powiedział dopiero ok 22 tc...wczesniej się strasznie wierciła i nie chciała się pokazać...a poza tym lekarz mowił mi ze im pózniej tym bardziej prawdopodobne:) W 14 tc to chyba jeszcze takie nie na pewno...chociaż ja do porodu nie bede pewna czy się czasem chlopiec nie urodzi:)

wczoraj mialam usg przez pochwe! Dzidzia sie tak ulozyla ze nie dalo sie zauwazyc ze miedzy nozkami jest maly sisiorek, nagralismy to wszystko z mezem na kamere i ogladalismy w domku. Rzeczywiscie to chlopiec! Lekarz powiedzial ze jeszcze mogl sie mylic ale ten chlopaczek to na 70%

My z mezem chcielismy dziewczynke, wiec nie bede zla jak sie lekarz pomylil. Oczywiscie jesli zostanie chlopiec to tez bedzie swietnie!

Gość do autorki..........
niestety lub stety mozliwe

To zależy czy w poprzednim cyklu miałaś jajeczkowanie! Jeżeli nie to byłaś płodna od 1 dnia miesiączki! Ale do tego trzeba obserwacji, wiem to bo jestem świeżo po kursie przedmałżeńskim!

Gość Renata W.
mozesz byc w ciazy

Gość cikita15
ale wczesniej tak wspolzylam bez zabezpieczenia z chlopakiem gdy mialam okres i nic sie nie dzialo a teraz tak nmagle nie mam tego okresu czy moze byc jakas inna przyczyna??

Gość do autorki..........
nie ma reguly, raz podczas okresu nie zajdziesz a innym razem zajdziesz, doedukuj sie w tej kwestii, bo sporo tego jest w internecie, po co pozniej plakac i sie zastanawiac co z tym fantem zrobic

Gość no no
czesc dziewczyny teraz ja mam pytanko do was czy mialyscie w pierwszym miesiacu ciazy ,, okres" bo ja kochalam sie 3 tyg temu ze swoim facetem i zsunela nam sie gumka ( nie skonczyl we mnie) dostalam okres w terminie ale jest bardzo skapy i brazowy? czy ktoras z was tez miala taki ,,okres"? czy to moze oznaczac ciaze? boje sie zrobic test .. sama nie wiem czemu..

Gość Kobieto wszystko może się
zdarzyć. Ja mam cykle ok 31-32 dni, a tymczasem jestem w ciąży i z wieku dzieciątka wynika, że być może do zapłodnienia doszło ok 10 dnia cyklu, może nawet ciut wcześniej. Z pozoru niewiarygodne, a jednak możliwe;)