Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurki

chcę mieć ładne paznokcie - doradźcie proszę

Polecane posty

Gość pazurki

swoje paznokcie mam nieładne, a kiedy kupiłam sobie sztuczne i zaczęłam kleić to po pierwsze całą łazienkę zaszpachlowałam, po drugie mało nie pooddzierałam swoich żeby do pracy na rano jakoś zerwać. Teraz zamierzam iść do kosmetyczki, i stąd moje pytanie: czy ona mi coś takiegfo zrobi? Czyli przyklei ładnie i pomaluje sztuczne paznokcie? Czy muszę kupić swoje czy ona będzie miała? Ile mniej więcej cos takiego kosztuje?

Gość a ja nie 111
Proponuje Ci nie sztuczne takie kupowne w sklepie tylko pojscie do dobrej kosmetyczki i ona zrobi Ci np. akryl. Zalezy skad jestes, ale mysle ze cena od 50 do 150 zl za paznokcie, potem co 4 -5 tygodni nalezy uzupelniac. Pozdrawiam.

NAJLEPIEJ KUP SOBIE NA ALLEGRO ODŻYWKE NAIL TEC KOSZTUJE OK,30 ZŁ A U KOSMETYCZKI KOSZTUJE 120ZŁ JEST SKUTECZNA.SA 3 ETAPY KUP NA POCZATEK 3TJ.DO NAJSŁABSZYCH PAZNOKCI.

ja mialam okropne paznokcie ale zaczelam uzywac odzywki z avonu bardzo mi sie podoba bo wchlania sie do paznokcia a nie jest jak inne-jak lakier. stan panokci mi sie wyraznie poprawil