Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elita83

Kiedy pojawil sie brzuch?? Krotka sonda!!! Piszcie!!

Polecane posty

Hej dziewczyny , to ja 9tygodniowa ciezarowka... Przeprowadzmy mala sonde- W JAKIM OKRESIE CIAZY POJAWIL SIE WAM \"CIAZOWY\" BRZUCH ?? KIEDY JUZ BYLO WIDAC ?? odpowiadajcie z dokladnosci do tygodnia jesli jestescie w stanie , jesli nie do miesiaca zaznaczajac wasza stature ( niska wysoka szczupla , przy cialku) OK ?? licze na Was !!!

ja jak założe bluzeczke przy ciele delikatnie jest już widoczny, jestem drobna, szczupła, niska(160 cm) zaczyna być widoczny przy obcisłej bluzce około 13 tc 🌻 13tc🌻

hej! dzieki za odpowiedz i gratuluje!! ja jestem szczupla di dosc wysoka (170) ale zawsze marzylam o plaskim brzuchu.. gdy sie najadlam to wygladalam jakbym byla w ciazy wiec i tak moglabym wszystkich oszukac. ale po co :):) ciekawa jestem jak to bedzie z brzuchem...

Gość o zgrozo
eliza tez sie zastanawiam, bo ja tez jak wypne brzuch, lub go nie wciagne to jak 6 miesiac ciazy!

Gość o zgrozo
Ale 9 tygodni i nic nie widac? To super!

Gość o zgrozo
Mam kolezanke, która przed ciążą była chuda, a w ciąży przytyła bagetela 30 kg! A jedna która była przy kosci przytyła tylko 10 kg

Gość jak ma być widać w 2miesiącu
?? Autorko, szykuje się slub z brzuchem i robisz sondę, aby opracować najlepszą wersję sukienki maskującej? hehe:)

Trudno mi sobie przypomnieć, ale raczej było to między 3 a 4 miesiącem. Pamietam, że było to dość wcześnie. Teraz to lepiej nie mówić jak wygladam :P ale przed ciążą byłam szczupła, 167cm wzrostu.

mi brzuszek juz taki widoczny wyszedł ok 17-18 tygodnia ciązy.....przed ciazą wazyłam 55 kg przy wzroscie 164 i nosiłam rozmiar 34-36....nie chce mówic co teraz mam po ciąży....eh....ale ciągle spadam z wagi wiec luz....:)

o zgrozo.. no kiedys nawet smialysmy sie z kolezanka.. i takzesmy sie wypinaly... ze malo nie peklam... no ale zarty na bok.. no od wczoraj mam wypiety brzuch ale to raczej od jedzenia.....

Gość o zgrozo
U mnie brzuch to ta czesc ciala ktorej najbardziej nienawidze. Tlusty i oblesny, na nic diety, kremy, masaze. Strasznie zazdroszcze dziewczynom plaskich, jedrnych brzuchow, ja w zyciu bym nie zalozyla bluzki z odkrytym brzuchem

do \"jak ma byc widac\" ejeehhe nie.. zaden slub sie nie szykuje.. a szkoda... taka sonda dla ciekawskich.. i kiedy bedzie trzeba wszystkim powiedziec ... ale niezle spostrzezenie ehhehe

do o zgrozo.... wlasnie zawsze mialam ten sam problem. choc pierwsze tygodnie. to plasciutkiiiii

Gość bibva
ja jestem w 14 tc i mam płaski, nic nie widać.

aj aj wcale nie zartuje... tak mnie wybulilo po kolacji.. chyba pekne....

bibva no to ok.. to jest polowa 3go miesiaca nie? wyobrazam sobie ze jestes szczupla

no po pierwsze to dziekuje ci za komplement... wogole tak na mile zakonczenie dnia i tak juz tryskajacego radoscia oczywiscie zle sie wyrazilam... 14:4= 3.5 chcialam powiedziec polowe czwartego... zmylila mnie trojka.. ale to swiadczy chyba tylko o zmeczeniu a nie o moim debilizmie... zreszta to nie o tym ta sonda no a debilem mozna tez byc i w wieku 40 lat..

U mnie w 4 miesiacu brzuszek juz byl widoczny nawet pod szersza bluzeczka

Gość jusiek
w 4 miesiącu już było widać brzuszek

czyli srednia jednak na 4ty miesiac... .. komplement to byla ironia,

Gość o zgrozo
elita83 nie tłumacz się, ufam, ze posty elita debilko zaraz zostana wykasowane zglosilam to adminowi

Gość o zgrozo
A ja wolałabym być w ciąży, przynajmniej bym wiedziała, ze ten mój brzuch jest jaki jest ale z konkretnego powodu

Gość bibva
14 tc to nie połowa trzeciego miesiąca, tylko czwarty miesiąc... 4 razy 3 =12... jestem normalnej budowy, rozmiar 36-38 zwykle

Gość nolinka21
ja stracilam talie w 18-tym tygodniu a brzuszek zaczal byc widoczny dla osob ktore nie wiedzialy wczesniej o icazy dopiero ok 7 miesiaca

Gość niepokojacy objaw
w 13 tc dziecko ma rozmiar brzoskwini, pływa swobodnie czyli ma sporo miejsca,tym bardziej w 14 tc, bibva, powinnaś mieć zaokrąglone chociaz pobrzusze lub jestes niedozywiona i twoje maleństwo rosnie zbyd wolno, być płaska w 14 tc to żadna duma, powinno to być twoje zmartwienie

Gość aaccbb
akurat..........to indywidualna sprawa,ja dostalam brzuszka w 5iesiacu,teraz jestem pod koniec 8 i moj synus jest zdrowy i duzy.

Mi brzusio wybałuszyło po koniec 5 miesiąca. Przed ciążą byłam chuda jak patyk, ale o porządnym kośćcu, tzn szeroka miednica itd. Powodzenia i dużo zdrówka!

I to bzdura z tym że niby mały brzuszek to powód do zmartwień. Mój lekarz mnie zawsze chwalił, że nie widać, że się zbytnio nie rozrastam. A że dzidzia z otoczką w którymś tygodniu ma wielkość brzoskwini - jak się człowiek nie odsika to ma w brzuchu pęcherz wielkości grapefruita, a przecież nie wygląda z tej okazji jak balon. Dzieciątko tak naprawdę zaczyna intensywnie rosnąć od końca 6. miesiąca, i lepiej wszelkie tycie zostawić sobie na ten okres :)

Gość ehyt
5 miesiac. budowa srednia, przecietna. wzrost 162, waga przed ciaza 61.

Hej ja juz jestem na rozwiązaniu.... u mnie brzuszek był juz widoczny w 2 miesiącu czyli ok. 8 tygodnia, ale może dlatego że jestem szczupła. Przed ciążą ważyłam 50 kg przy wzroście 160 cm. Teraz ważę 63 kg.