Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elita83

Kiedy pojawil sie brzuch?? Krotka sonda!!! Piszcie!!

Polecane posty

Gość Gość
ja jestem w 16 tyg i brzuszek juz jest :))

Gość Gość
no co jest dziewczynki..?? nie macie brzuszkow:))

cześć ja jestem w 20 tygodniu i mój brzuszek jest ładny,średni i nisko usadowiony.pozdrawiam

w 17 tygodniu byłam w obcisłej kiecce na sylwetra - tylko dobrzy znajomi stwierdzili że chyba coś zaczyna się zmieniać;) chodź niektórzy twirdzili że nic nie widać a pod sercem nosiłam dwie dziewczynki generalnie miałam mały brzuch pod koniec.

Gość mata78
Witam! u mnie 10 tydz. i brzuszek już odstaje,choć wieczorem więcej - bo po jedzeniu. Wzrost 175, waga wyjściowa 59 kg,teraz 61kg. :)

u mnie pojawil sie pod koniec 5 mies taki ciazowy wczesniej szedl na boki i w bluzce wygladalam jakbym miala mala oponke dopiero w 7 mies zaczelam nosic spodnie ciazowe w ostatnich dniach ciazy moj brzuch wygladal tak: http://img98.imageshack.us/img98/3632/93582933en9.jpg (105 cm) po porodzie bardzo szybko doszedl do siebie przed ciaza wazylam 58 kg przy 170 wzrostu w ciazy przytylam 22 kg

Gość karenina
U mnie już 18 tydzień, brzuszek się pojawił i już go widać. Ponoć szybciej zaczyna być widoczny u kobiet, które już były w ciąży. W sobotę idę kupić jakieś jeansy ciążowe, bo ja niestety nie mam tego szczęścia, co większość z Was (teraz mam jedne takie spodnie, w które mieszczą się dwie osoby :)). Kilogramy mi przybywają (już ok. 5-6kg.) i rozkładają się na bioderkach. To trochę moja zmora. Tłumaczę sobie, że najwidoczniej to jest dobre dla mojego dziecka. Poza tym mam zakaz prowadzenia aktywnego trybu życia.

od 16tego tyg. zaczal sie pojawiac, choc jeszcze mozna bylo go ukryc. Jestem szczupla, 5mc, przytylam zaledwie 1 kg.

Gość Gość
to u mnie tak jak pisalam, brzuszek juz jest i to powiem szczerze z dnia na dzien wiekszy:) zaczal rosnac doslownie dwa tygodnie temu(czulam klucie i lekki bol) i efekty widac.. hehe w gacie sie juz nie mieszcze, wzrost 172 waga wyjsciowa 57 teraz 60:)

Gość Gość
a w piatek zaczynam 17-ty tydzien:)

Gość Gość
wczoraj poczułam pierwsze ruchy naszego malucha:):):)

Gość pod nosze
up up

Gość Gość
topik padł:/