Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

Wyniki badań krwi

Polecane posty

dziś odebrałam wyniki badań i od początku ciąży zauważyłam że bardzo wzrasta mi ilość białych ciałek z 6 tys na początku do 14 tys teraz, czerwone 3, 8mln raczej stoją w miejscu, lekarz do tej pory nic nie mówił ze to cos niepokojącego - ostatnie badania to limfocytów 10 tys, a teraz az 14 a wizytę mam dopiero w środę. a wy jak macie, napiszcie bo sie martwię...

Wiesz parametry w czasie ciąży zmieniają się.Ja też miałam leukocytozę,a płytek miałam 500 000.Miałam też ślad białka w moczu,lekarz powiedzial że jest dobrze.Ciąze donosilam.Jest dobrze,tylko pamiętaj o badaniach kontrolnych u ginekologa.

do gina ide w środę to mi wszystko powie, poczytałam na necie i chyba nie jest ze mna tak żle

Trzeba chodzic do lekarza.Przecież masz dzieciątko.A o wyniki się nie martw,myśl pozytywnie.

no przecież chodze regularnie tak jak wyznacza lekarz, nawet nie ryzykowłam na kase chorych tylko prywatnie, wiec nie wiem o co Ci chodzi????

O nic.Po prostu jestem troskliwa.Sama jestem mamą,a dodatkowo pielęgniarką.Swoją drogą powinnaś podziękowac za to że ktoś myśli oTobie a nie obruszać się.To bardzo niekulturalnie.

matyldo nie gniewaj sie i dzieki za troske, ale myslałaś ze ja nie chodze na wizyty do gina??? pewnie ze chodze teraz juz co 3 tyg. ale idę dopiero w środę i do tego czasu byłabym spokojniejsza gdybym poznała interpretacje tych badań... dzieki za pomoc