Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bi3dron3czka_

Gzdie sie kochacie?..pytanie skierowane do osób niemieszkajacym z partnerem

Polecane posty

Gość _bi3dron3czka_

Bardzo mnie intryguje w jakich miejscach kochaja sie pary, ktore nie mieszkaja razem (w sensie, ze nie moga u siebie nocowac). Wiem ze takich par jest mnostwo...wiec gdzie oni To robia??:)

Gość sawanka
ja z moim chlopakiem gdy rodzice sa wdomu wychodzimy na spacer do parku, ale gdy jest juz ciemno i malo ludzi ,mozna wdedy usiasc przodem na kolanach partnera i delikatnie sie kolysac oczywiscie wspodniczce i nikt nic nie zauwazy, robimy to czesto w samochodzie,w lesie,w piewnicy bloku,gdzie sie tylko da....to bardzo ekscytujace

Gość w samochodzie

Gość w aucie

Aż łezka się kręci jak sobie przypomne te czasu!! na dworze to praktycznie wszędzie nawet na fontannie w bialy dzień, piwnice, stadion, park, las, nad rzeka, na stogu siana, w aucie, w hotelu, i w chacie a rodzice za ścianą, rożne miejsca i wiele ich...... hehehe pozdrawiam

Gość w wozie
:D

Gość w biedronce
na stoisku ze świeżymi kabaczkami

Gość w biedronce
ewentualnie na kasie, podczas przesuwania towaru

Gość w bialy dzien na fontannie
nie wyobrazam sobie, ciekawe dlaczego ja nikogo na fontannie nie widze:P

Gość a jak samochodu nie ma

fontanna w ustronnym raczej miejscu-nie taka w środku miasta-jeszcze na łeb nie upadlem :-) ale najfajniej było na biurku-w miejscu pracy mojej Pani :-) super!!

Gość _bi3dron3czka_
My sie kiedys kochalismy na pralce;)(rodzicow nie bylo w domu) ..kieys norlamnie w moim pokoju, gdy rodzice byli w domu...po imprezei u kolegi w pkoju w ktorym bylo jeszcze 5 chlopaków, no i kiedys próbowalismy w jeziorze,ale woda byla troche za zimna;)

jak raz rodzice wyjechali (ale siorka w domu była) to: normalnie w łóżku:P na pralce NA wannie (do wanny się nie zmieściliśmy się więc ja się podpierałam i on tak od tyłu... Mmmmmm:D) pod prysznicem ogólne w całej łazience na blacie kuchennym a jak są w domu to: w pokoju obok pod kołderką fiku miku:P w przymierzalni (h&m ma przymierzalnie dla niepełnosprawnych.. taką przestronną:D:D:D) w aucie na ławce w parku w lesie na polance obok jeziorka;) w saunie na basenie (myślałam że będzie mu za zimno \'TAM\' a tu prosze:D:D) jak sobie coś przypomne to jeszcze dopisze:P

Gość kwiatek6666
hmm na lozku moim gdy mama za sciana..na fotelu gdy obok kuzynka na zgonie hehehe auto, las... mm:);)

Gość _bi3dron3czka_
hmm...jeszcze jedno pytanko...jesli sie kochacie juz w takich dzwnych miejschach to jak sie zachpwujecie przy wytrysku?..uzywacie prezerwatyw, czy jka dziewczyna wychodzi np z przymierzalni to cieknie jej po nogach?

Gość partner wylizuje to co pociek
ło i po kłopocie:)

Gość w im. samorządu studenckiego
ŻĄDAMY LEPSZEGO STOSUNKU DO POKOJU I LEPSZEGO POKOJU DO STOSUNKU!!!!!

Gość gagarina
no wlasne, mnie tez interesuje jak to jest po wytrysku w miejscach publicznych? w prezerwatywie czy bez i chusteczka do majtek potem? ;)