Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T o m e k 19

Czy to coś złego w byciu z kimiś jak się go nie kocha?

Polecane posty

a tak to tak- a gdyby powiedział że będzie z tobą żeby zrobić Ci przyjemność, będziecie sobie chodzić na imprezki do kina i na kolację,całować sie, przytulać i kochać itp, a jak sie zakocha to cię zostawi, to zdecydowałabyś się na taki związek dla tych kilku chwil?

A twórcę topiku wcięło... Może i dobrze, bo to wyjątkowo pusty bęben był. Z całym szacunkiem dla instrumentów perkusyjnych ;)

Do Mewuni - nie nie zdecydowalabym sie na takie cos bo uwłaczałowby to mojej godnosci ... wiem ze on takiego czegos nigdy by mi nie zrobil bo rzekomo darzy mnie ogromnym szacunkiem i jestem jego najlepsza najwspanialsza przyjaciółka ... co ja zrobie ze ja sie głupia zakochalam .... juz dwa lata sie tak męcze ....

a tak to tak ----No właśnie, nie ma nic gorszego niż bycie z kimś z litości! Dlatego uważam że nie powinnaś robić tego komuś innemu kto pokocha Ciebie! Ale wiem że jeżeli kochasz go z całego serca a on ciebie nie, to znaczy że to nie jest twoja połówka jabłuszka. Twoj chodzi gdzieś po swiecie i jedyne co musisz zrobić to ją odnaleźć, lub pozwolić się odnaleźć! Nie zamartwiaj się kochana, wszystko jeszcze przed tobą, tylko daj sobie trochę czasu!

Tak do końca to nie wierzę w prawdziwą, czystą przyjaźń między kobietą i mężczyzną. Mam wrażenie że w pewnym momencie zawsze któraś strona się zakochuje..

Kiedyś ktoś tak ładnie powiedział: \"...Mówią, że kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny. Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugie połowy, połowy swojej własnej duszy, połowy samego siebie...\".

Gość T o m e k 19
Ale głupie rozważania. Rany, tylko kobiety tak mogą rozpatrywać i rozwlekać temat. Jaki to mas sen? Strasznie to głupie i bez celowe. Dla mnie liczy się żebym był szczęśliwy, mam w du..e tak myślenie. Mam tylko jedno życie i chce je dobrze spożytkować i wykorzystać. Co mnie obchodzą inni? Ich gadanie nic nie zmieni. Obecna dziewczyna też obchodzi mnie tyle żeby miała dobry humor, żeby dawała mi kiedy chce i żeby nie marudziła. Jak jest ze mną to o nią dbam, a jak nie będę z nią to co mi do tego jak się będzie czuła. Jak ją rzucę to znajdzie sobie pewnie innego... w czym problem. Chce mieć jak najlepiej w życiu i spróbować wszystkiego. Chce się zakochać.

Dziekuje Ci Mewuniu 🌼 takie słowa które dają nadzieje ze wszytsko się ułoży sa mi bardzo potrzebne 🌼 :)

A kto ci broni się zakochać? Weź jednak pod uwagę fakt, że w tobie zakochać się trudno - z takim podejściem do kobiet i ich uczuć, stoisz na przegranej pozycji. Powodzenia 🖐️ PS. Wierzyć się nie chce, że po ziemi chodzą tacy kalesoniarze...

Dokładnie tak, Mewunia. Co on wie o szczęściu. Nie potrafi go dawać, to i brać też nie.

Nawet nie wiem, czyjego autorstwa były te słowa. Przeczytałam je gdzieś i zapisałam, bo takie jakieś... swojskie i prawdziwe :) Zwłaszcza w moim przypadku ;)

Tomek,Ty się nie zakochasz,bo nie jesteś zdolny do takiego uczucia. A tak to tak->ja też baaardzo kochałam,zawiłe były koleje naszego związku,on się co rusz zakochiwał\"w tej jedynej\"ja czekałam.Bo każdy związek był dla mnie oszustwem.Ech,te patetyczne słowa o przyjaźni,o tym,że on nie warty by by ć ze mną.Aż do momentu,gdy podsłuchałam jak bajerzy moją przyjaciółkę(już od dawna bylą)i co jej gada.Łuski opadły,żal pozostał na długo.Burzliwe związki z \"zemsty\"ale ja mam ogólnie dobry charakter,więc szybko przestałam.A potm spokój,wyluzowanie.Nikogo nie szukałam a sam się znalazł:)Czego i Tobie życzę.Bo gada o przyjaźni nie znaczy więcej niż zostawienie sobie desperatki w odwodzie. Co nie znaczy,że nie wierzę w przyjaźń d-m.Ale żadna ze stron nie może czuć \"chemii\"