Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***MOnika****

niewiem juz sama

Polecane posty

Gość ***MOnika****

nie mam ani okresu ale w ciązy też nie jestem bo robiłam test :/ wiec od czego moze byc ten brak miesiaczki??? moze ktoś moze pomóc? w sumie w poniedziałek wybieram sie do gina ale moze ktoś coś wie na ten temat. Pozdrawiam :)

Gość arasssssss
Droga Moniko skoro robilas test musialas miec wczesniej jakies przezycia z partnerem,chlopakiem , ktore poprostu zmusily Cie pod wplywem nerwow do zrobienia testu!Jezeli sie stresujesz to moze byc glowny powod braku miesiaczki;) Brak miesiaczki moze byc spowodowany np odchudzaniem.Sa wakacje okres szaleje ... Powiem Ci ze mialem ostanio z moja dziewczyna cos podobnego .Okres spoznial jej sie 6 dni ... myslalem ze oszalaje bo kochalismy sie bez zadnych zabezpieczen ... ale w tym przypadku stres zrobil najwiecej ;) wynik testu wyszedl negatywny , ale nadal byly obawy do dzis bo na szczescie okres dzis przydzedl ;)

Nie martw się mi tez okres w maju spóźnił sie 8 dni!!! Myślałam ze oszaleje ;/ ale jak będziesz sie stresować i denerwować to okres sie spóźni najlepiej to o tym nie myśl będzie dobrze :) W maju dostałam okres w 38 d.c. w czerwcu 36 d.c. a teraz 32 d.c. jakoś mi sie tak dziwnie wszystko pomieszało heh pozdrawiam serdecznie :*

ja okresu nie mialam 3 miesiace poszlam wkoncu do ginekologa chociaz sie balam strasznie dostalam zastrzyk i praktycznie okres wrocil ale takby chcialo a nie mogl ale jest lepiej .. a mzoe zmienilas diete albo sie stresujesz czyms ?