Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_n_a

dziewczyny pomozcie!!

Polecane posty

Od 3 dni mam strszny bol jajnikow, dziwny bol pogbrzusza a do tego od wczoraj jest nie dobrze!!! Czy ktoras z was miala podobne objawy??? Co to moze byc??

Gość literkowa
ale jesteś w ciązy?

Gość zapalenie jajników
Nie kąpałaś się np.w naszym boskim ,zimnym morzu.Ja mam tak co roku jak sie wykąpię w lecie.Taka jakaś delikatna jestem kurde.

A do lekarza nie poszlam vo moj ginekol jest na urlopie. A jeszcze nigdy takiego dziwnego bolu nie mialam. Nie kapalam sie nad morzem ani nic takiego.

Gość a jakby to samo napisala
moze masz bolesna owulacje ?

Gość to mi wygląda albo na
zapalenie przydatkow albo na ciążę pozamaciczną. Tak czy inaczej natychmiast do lekarza. Skoro twój na urlopie to idź do innego

Gość literkowa
pytałam, czy jesteśw ciązy bo pewnie w ciązy takie bóle znaczyłyby coś inego niż bez ciąży. być może to zapalenie jajników, albo np jakiś kamień w pęcherzu czy coś takiego.

Gość a może to wyrostek

mialam kiedys zapalenie jajnikow ale to byl calkiem inny bol. A ten mnie przeraza, nie moge siedziec chodzic nawet lezec bo jest nie do wytrzymania

Gość literkowa
na Twoim miejscu przy tak silnym bólu pojechałabym na pogotowie. niech zrobią usg i będzie wiadomo. może to faktycznie zapalenie wyrostka? z tym nie ma żartów...

Gość literkowa
ej ty, wkurwionaaaa, idź się lepiej powkurwiaaaaj w samotności.

Gość a może to wyrostek
Takich objawów nie można lekceważyć, radzę jak najszybciej udać się do lekarza lub o tej porze na pogotowie. Tutaj masz objawy zapalenia wyrostka: # Typowym objawem jest ból rozpoczynający się w okolicy pępka, a następnie przemieszczający się w kierunku prawej połowy podbrzusza. Stopniowo ból staje się stały i wyraźnie zlokalizowany. Nasila się przy poruszaniu, głębokim wdechu, kaszlu, chodzeniu i dotykaniu brzucha # Nudności, czasem także wymioty # Zaparcie, zatrzymanie gazów # Biegunka (czasami) # Niewielka gorączka pojawiająca się później niż pozostałe objawy # Wyraźna tkliwość w obrębie prawego podbrzusza, zazwyczaj w jednej trzeciej odległości pomiędzy pępkiem i biodrem (ta lokalizacja dolegliwości odpowiada sytuacji, gdy wyrostek położony jest w sposób typowy, niekiedy jednak układa się inaczej, co znacznie utrudnia rozpoznanie) # Obrzmienie brzucha (w przypadkach bardzo zaawansowanych) # Podwyższona liczba białych krwinek we krwi

NIestey jestem sama teraz w domu:( i nie dam rady gdziekolwiek pojechac. Ale zastanawiam sie nad wyrostkiem albo nad ciaza!!

Gość jhhfdsdfghjkjhgfdfgh
wiesz co ja mam czasem takie objawy podczas owulacji tzn taki kłucie w okolicach jajnika i leciutkie mdłości.

wiecie co czytam i mysle ze wszytko psauje , moga to byc objawy owulacji (choc nigdy czegos takiego nie mialam:) i jeszcze od 2-3 dni leje mi sie krew z nosa