Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-lekko przerażona

Kafeteria otworzyła mi oczy

Polecane posty

na to ile w społeczeństwie jest różnych zboczków. Myślałam, że mniej... :O

Gość ouioui
Wez poprawke, ze faceci 'siedzacy' na tym forum nie sa za bardzo normalni.

Nawet z poprawką, ta ilosć jest zatrważająca.

Gość ffffaacccceeetttt
za to kobiety wszystki tutaj maja kreształowy charakter i so prawue aniołani

A kto jest wg Ciebie zboczkiem, co takiego powiedział na kafeterii? Chyba prędzej na erotycznym niż na uczuciowym no nie? Ale czy jest ich aż tak dużo? Ja mam w sumie odwrotne wrażenia po przebywaniu na kafeterii. Widzę, że ludzie tu i Ci których znam na żywo są tacy sami. Ludzie tu są anonimowi i piszą różne fantazje często tylko dla wygłupu a w życiu tak nie postępują. Ale z drugiej strony ja się np bardzo cieszę, że więcej jest tzw zboczków wśród dziewczyn niż świętoszek. A ty wolisz świętoszków od zboczków?

Myślę że każdy jest na jakimś punkcie bardziej lub mniej zboczony...

Gość nie mozna...
ludzi samotnych nazywac zboczkami a tu kazdy nim jest w mniejszym lub wiekszym stopniu... mam oczy i widze po ile godzin niektore nicki siedza .....moze sie myle ?????????????????!

alez oni wleźli juz i na uczuciowy. Nie wolę świetoszków, bo to też dla mnie przechył, tyle ze w drugą stronę.

ona-lekko przerażona Podaj jakieś konkretniejsze przykłady, jakie wypowiedzi są wg Ciebie za bardzo zboczone?

Gość nie mozna...
dlatego lepiej czasem przymknąć oko na wyglupy czy idiotyczne podszywy tlumacząc sobie ze widocznie ktos czuje sie bardziej samotny niz ja.....:O

ona-lekko przerażona jeśli to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3527199 jest dla Ciebie zbyt zboczone to lepiej nie wchodź wcale na dział \"życie erotyczne\" Jak tam ktoś gada głupoty o robieniu kupy jeden na drugiego albo jedzeniu kupy to owszem jest trochę obrzydzając a przede wszystkim głupie i dlatego tego nie czytam. Ale jeśli ktoś tylko mówi o konkretach życia erotycznego? Od tego jest forum. Poprostu mam wrażenie, że większość ludzi , nie tylko na tym forum ale i w życiu, podchodzi w obecnych czasach do spraw seksu dość otwarcie i bez zbędnej pruderii. A Ty chyba zostałaś wychowana na prawdziwie grzeczną dziewczynkę. Tylko nie wiem czy w obecnych czasach ktokolwiek odniesie z tego korzyści. Twoi rodzice, Ty lub ktokolwiek inny:(

Jako facet myślisz że to Koprolalia? mi się wydaje że tu na kafeterii to najczęściej albo zawsze wygłupy. Tylko niekórzy traca umiar z tymi wygłupami.

ona - Dlaczego autora podanego przez ciebie linku uznałaś za zboczonego???? Można go uznać za młodego, ciekawskiego, niedoświadczonego... nawet za wścibskiego czy naiwnego itp., ale za zboczonego to na pewno nie.

to ty chyba od niedawna na kafeterii :D w porównaniu z tym co było kiedyś to tu się zrobiło grzecznie... żeby chociaż takiego pierwszego z brzegu klot(z)a wspomnieć albo pewne kulki lub OZP kiedyś było tu zdecydowanie mniej grzecznie :P

A o kim takim mówicie, bo ostatnio rzadko jestem na forum i nie bardzo wiem o kogo chodzi?

a ja wygrałem życie Jakie czasy wspominasz, sprzed kilku miesięcy czy lat? Bo ja to już tu bywam, niestety, od...lat:(

Nie jestem małym dzieckiem, mam swoje lata i czasem jednak wchodzę na erotyczny. :D Nie jestem pruderyjna, lubię seks i się tego nie wstydzę. Ale takie coś mi odbiera wiarę w rozsadek i mądrość ludzi: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3527232

Seksowna - dlatego, że umiescił ten temat na uczuciowym. To jest dla mnie sygnał, ze cos z nim nie tak.

Mam wrażenie, że to coś bardzo bliskiego koprolalii, bo wygłupy mają to do siebie, że jeden na ileśtam przynajmniej ociera się o śmieszność - spec od \"kiszek\" nawet nie próbuje być śmieszny.

ona-lekko przerażona wiesz co, ja jestem przewrazliwiony, bo jak jade autobusem i wsiada kilku dresiarzy to boje sie o swoje bezpieczenstwo a juz napwno o bezpieczenstwo swojego telefonu i portwela ale...Ty to juz naprawde przesadzasz a nichaj se ludziska mowia co chca....:)

:D no może....ale jak dodać do tego rozmowy młodych chłopaków, jakie czasem docierają do moich uszu 9niechcący, nie wiedzą, że ktoś słyszy) to nie wiem.

A ja tam się bardzo cieszę jak dolatują do moich uszu zboczone rozmowy dziewczyn albo jak tu takie widzę. Bo od nich moje uszy nabierają życia a jak sobię pomyślę, że otaczające mnie dziewczyny są świętoszkami to mi się robi słabo, mdło i wszystkiego mi się odechciewa