Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesssssssssss

Prosze pomozcie

Polecane posty

Gość agnesssssssssss

Jestem zalamana nie wiem jak mam powiedziec rodzicom ze spodziewam sie dziecka ... mam 22 lata ale nie jest mi latwo jak mogloby sie wydawac!

Gość sandrine
z usmiechem i postaraj sie byc stanowcza. z tego co wnioskuje to nie jestes mezatka co? i co masz zamiar zrobic? zatrzymac czy oddac do adopcji? a twoj chlopak co na to? moze powinein byc przy tej rozmowie z twoimi rodzicami.. w koncu jest tez odpowiedzialny.. trzymam kciuki i pamietaj.. dostalas od Boga dar o jakim wiele kobiet na tej kafeterii nawet nie moga snic.. powodzenia!

Gość ehyt
jak nie jestes mezatka, to moze byc trudniej, ale do przejscia. zalezy tez na jakiej stopie jestes z tym chlopakiem, czy planowaliscie wczesniej slub np, to wszystko ma wplyw, jak to przyma rodzice.

Gość arasssssss
Moj chlopak zapewnia mnie do dzis ze bedzie ze mna zawsze i bardzo sie cieszy ze bedziemy miec dzidzie ... jestesmy juz ze soba przeszlo 5 lat i owszem planowalismy zalozenie rodziny, ale strasznie sie boje reakcji moich rodzicow!Zwlaszcza ojca ,ktory jest zdolny do wszystkiego ...