Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz zyx

Jest mi smutno czy jest tu ktoś

Polecane posty

Gość nina222
to chyba jeszcze o niczym nie swiadczy... rozmowa chociaz miala by być ciężka jest najlepsza na wszystko...

Gość nina222
pogadaj z nim ... chyba , że się już tego oduczyliście

Gość xyz zyx
Kiedyś byliśmy przyjaciółmi wiele nas łączyło, a teraz nic On pracuje po 12 godzin dziennie ja do tej pory pracowałam w systemie czterobrygadowym i zadko sie widujemy Ja chciałabym troche czasu z nim spędzić jak juz jest w domu, ale on woli komputer albo kolegów i przypomina sobie o mnie tylko wtedy kidy ma ochote na seks

Gość xyz zyx
nie mogę z nim porozmawiać bo on poszedł sobie spac i mnie olal, powiedział że sie mylę i tyle ale ja go znam , on cos ukrywa nie koniecznie zdradę ale coś napewno

Gość xyz zyx
Nawet jeżeli to nie zdrada cielesna czyli seks to i tak jest mi przykro że poświeca innej kobiecie wiecej czasu niż mi

Gość xyz zyx
i znowu jestem sama boli mnie to że ze mną nie chce rozmawiać a zwierza się komuś innemu, rozmawia z nim

rozumiem. może wymuś na Nim rozmowę, nie może Cię tak zbywać! Jesteście przecież małżeństwem no do choroby niech z Tobą pogada... Spytaj wprost o wsyztsko wg mnie tak najlepiej jest

Gość xyz zyx
Kiedyś powiedział mi ze ja oczekuje życia jak z telenoweli bo tam wszyscy są szczęśliwi, a ja poprostu potrzebuje więcej bliskości a on ze mną już chyba nie

Gość xyz zyx
Spytałam, budziłam go kazałam wytłumaczyć, pytałam spokojnie czy to już koniec to odpowiedział mi tylko skoro tak uważam to tak bedzie najlepiej tzn. żebyśmy sie rostali

Gość xyz zyx
czemu on mi nie chce nic wyjaśnić

Moja ex- kiedyś dorwała mój telefon, przejrzała co mogła, sms-ów żadnych akurat nie było, ale zajrzała w \"odebrane/nieodebrane połączenia\" i \"wybierane numery\", a tam pełno wpisów zatyt. \"Piękna 18\" :D hehe Oczywiście zero pytań, od razu awantura na całego, a ja się śmieje :D Jeszcze bardziej się wkurzyła i w końcu dzwoni tam na ten numer! :) Odebrał koleś... \"Dzień dobry, Firma X, w czym mogę pomóc?\" :D Wpisując ten kontakt nie znałem nazwy firmy, ale pamiętałem... adres, to wpisałem... :) To tak ku przestrodze przed pochopnymi wnioskami ;)

Gość xyz zyx
wiesz chciałabym żebyś miał racje, tylko ze u nas zadnej awantury nie było bo on sobie mnie olał i poszedł spac

Gość xyz zyx
moze faktycznie zobaczymy co bedzie jutro, tylko boli mnie to jego olewanie, jeżeli sie myle mógł mi powiedzieć że ma jakąś tam koleżankę z która ma dobry kontakt ale nic go z nią nie łączy i że mnie kocha a jak chcę to możemy do niej jutro przedzwonić to sie przekonam albo coś podobnego a on wolał ukrywać wszystko, dlaczego te tajemnice skoro nic nie było, dlaczego jak sie spytałam ktoto jest iw skłamał

tacy są faceci do dupy za przeproszeniem... Dzisiaj ta teoria potwierdza mi się 5 raz... Weźcie się faceci w garść no... bo ja oszaleję;( i nie tylko ja... sorry autorko za moje posty, jestem zła.

Gość xyz zyx
Wybaczam :) ja tez jestem zła Jeżeli jutro cos więcje się wyjaśni to tutaj zajżę

Gość xyz zyx
sory ze wypowiem sie za myszę moze nie świetę ale czasami potrzebujemy czyjegoś ramienia a wy wtedy zdajecie nam najgorszy cios chociaż sa różni ludzie i nie mozna ich wkładac do jednego worka

Gość xyz zyx
kurcze powinnam iść spać ale nie mogę zasnąć, za dużo myślę :(

ja też.. Dokładnie autorko... zadają cios, nie wiadomo dlaczego.... Ja dziś ich wkładam do jednego wora, przez to co przeżywam sama i przez to czgeo się dziś nasłuchałam od różnych dziewczyn/kobiet... Zmieńcie się;(

Gość xyz zxy
Poszedł do pracy i nic nie powiedział, jedyne co to chciał dać mi buziaka przed wyjściem ale ja powiedziałam że skoro jest ze mną nieszczery to niechcę a on tak poprostu sobie wyszedł

Gość xyz zxy
mam już tego dosyć, tej całej niepewności co dalej a na dodatek dzisiaj znowu będzie bardzo późno i ja już pewnie będę spała

Gość xyz zxy
dlaczego on nie może ze mną normalnie porozmawiać, czy naprawdę tak wielę oczekuję

Gość xyz zxy
NIKT JUŻ NIC NIE NAPISZE a ja bym chciała z kimś porozmawiać:(

nie oczekujesz za wiele, oczekujesz podstawowej rzeczy - rozmowy. To On czegoś tu nie rozumie chyba. Na szczęście jutro weekend, więc będziesz chyba miała czas z NIm pogadać?