Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Perełko! dziękuję Ci za ten mega-orgazm!

Polecane posty

Gość szokko
jak zwykle stara,samotna,juz po trosze zdziwaczała Lusesita de Milagros Dolores załozyła beznadziejny temat

A idźcie w cholerę z takimi pomysłami! Przecież można nie przeżyć takiej zabawy. Fakt, może się za bardzo przyłożyłem do tego ale nie sądzę żebym zrobił to jeszcze kiedyś. Jestem i zawsze byłem zadowolony z moich orgazmów i nie będę kombinował. Ciekawe co byście, baby wstrętne, zrobiły jak bym nie zdążył złapać oddechu? Pewnie by był ubaw po pachy co? \"Ohoho, ale nam się ojciec podniecił - cały zesztywniał\". A ja, kuna, w trumnie. A może wiedziałyście jak to jest i mnie wkręciłyście, co? Gdyby nie to, że Was bardzo lubię to by był koniec przyjaźni. Morderczynie. Do spowiedzi! Już!

sama mówisz ;) sama to ja nie muszę wstrzymywać oddechu:classic_cool: ....... ... nie wiem co mi się dzieje z komputerem wlacza się i wyłącza--znów coś rozwaliłam:o😭

Tak wygląda śmiech z czerwono-szarymi plamami przed oczami z powodu niedotlenienia mózgu. Od razu widać różnicę. To nie jest szczery, normalny śmiech - to jakieś drgawki, spazmy.

Gość nie wiem o co chodzi

ciekawska, zerknąłem na stronkę o Tobie i mam pytanie: Czy w realu masz do czynienia z dyskowcami czy z jakiegoś innego powodu ten gatunek się tam pojawił? A ja zabieram kota i jadę na łikend odetchnąć leśnym powietrzem. Należy mi się po tych przejściach. Nie wiem czy zabierać komputer ze sobą. Jak go wezmę to znowu kafe będzie wypalać mój mózg a ma się zregenerować po tym bezdechu. Hmm... Jeszcze pomyślę. No to narka.

ojciec detektor hehe mam mały basen w domu, akwarium ponad 500litrów wiec chyba trochę mam;) właśnie wróciłam z rowerku:) miłej i wypoczynku O.D.

🖐️ Ciekawska a co Cie tak ostatnio wygumowalo ?

Gość chju to od czego

To Ty nie wiesz, że Ciekawska jeździ tylko bez siodełka? :O :D

ale ja chyba tak z natury wstrzymuję ten oddech 😭... znaczy, że prawidłowo, nie? :) ps.tak mi się wtedy robi rozkosznie słabo,to tak ma być???