Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kischa

chyba zaszłam w moim postęowaniu za daleko...

Polecane posty

Gość kischa

nie chyba a napewno. wiem teraz ze z czegos/kogoś bede musiala zrezygnować, a nie bedzie to wcale łatwe. Nie sądzilam ze mi przytrafi się cos takiego. Mam faceta od 3 lat, ale niedawno poznalam kogoś bardzo fajnego, myslalam ze bedzie to tylko taka znajomość. Jednak sprawy przybraly nieco inny bieg, włączyła sie między nami jakaś chemia, i jak mozna przypuszczać skonczylo sie to w łóżku.. Dotąd sądzilam ze zdrada partnera to jakaś ostateczność cos strasznego. Hm... ale teraz, gdy to się stało, szczerze mowiąc nie czuję sie z tego powodu jakś źle. Choc wiem ze gdyby dowiedzial sie o tym moj facet, to bylby koniec. Niechce byc nie fair wobec niego, i patrzec mu w oczy ze zdradą w tle..

Gość kolega kolezanki
katastroffa

Gość kischa
az tak źle? ;)

Gość nieminie
no to co Ci pozostaje? zerwać z nim, za błędy trzeba zapłacić, i tak prawda Was w końcu dopadnie...

No to, że w ogóle nie masz wyrzutów....to niedobrze, taka znieczulica...To nie świadczy o miłości, bo jakbyś kochała to byś nie zdradziła...Ale ja idealistka jestem, może się mylę...

Gość nieminie
zdrada - czy to Ci się zdarzylo pierwszy raz, czy juz kiedyś to zrobilaś>??

Gość kischa
pierwszy raz

Gość its no good
you dirty slut

Gość nieminie
tak się zastanawiałam, bo myślałam ze jesteś już weteranką w tych sprawach ,dlatego to Cię nie rusza... ale może i trochę masz wyrzuty sumienia, bo inaczej nie znalazłabyś się tutaj...

Gość Mirabelllka
ja choc jestem juz weteranka w tych sprawach za 1 razem tez nie mialam jakis wyrzutow , moze nie mam sumienia ale dobrze mi z tym :D

Gość kischa
no moze faktycznie jakies tam wyrzuty sumienia mam. wtedy gdy pomysle jakby sie czul moj facet gdyby sie o tym dowiedzial

Gość kischa
ale tak poza tym to nie, nie czuje tez potrzeby mowienia mu o tym.

Gość transwestyta
"Niechce byc nie fair wobec niego, i patrzec mu w oczy ze zdradą w tle.. ale tak poza tym to nie, nie czuje tez potrzeby mowienia mu o tym." o co kaman?