Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pssssssyyyyy

mój chłopak porównuje mnie do swojej siostry

Polecane posty

Gość pssssssyyyyy

mam już tego dosyć bardzo często słysze teksty typu: -jesteś taka szczuplutka mogła byś zgrubnąć, bo to nie zdrowo być takim chudym. - a dla ciebie to jak jest zdowo?? - no tak jak ma moja siostra...:( albo: -zapuszczaj włosy - a jakie mają być długie?? -najpiej takiej długości jakie ma moja siostra... nie wspomne że dla niego siostra jest po prostu ideałem, myśli że jest 8 cudem świata... a prawda jest taka że jego siostra to mały gruby pokurcz z żółtymi i wyłupiastymi oczami:( co ja mam powiedziec mojemu mężczyźnie??

Gość Zaproponuj mu
by sklonował sobie siostrę. Daj sobie z nim spokój, jełop jakiś.

siostra moajego męża jest bardzo wysoka i szczupła kiedyś jej bracia zaczeli gadać, ze powinna iśc na modelke to by zarobiła duzo kasy szkoda że najpierw na twarz nie spojrzeli bo modelka to nie tylko figura - szkielet :p

Gość pssssssyyyyy
proponowałam mu już sklonowanie to sie obraził:(

Gość Ogórki w słoiku
Możesz ewentualnie spytać, czy siostra nie ma podobnych sobie koleżanek-pasztetów. Jesli ma, czemu nie wybrał sobie takiego paszteta tylko Ciebie ? A skoro już Ciebie wybrał, po co usiłuje z Ciebie zrobić kogos innego ?

ja też kiedyś-już w tej chwili mojemu byłemu-powiedziałam, żeby się ożenił z własną siostrą, to mu będzie najlepiej...słyszałam kiedyś, że siostra męża to \"złodziej rodziny\".