Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka z lasu

Problem z wirusem, prosze o rade

Polecane posty

Gość dziewczynka z lasu

sluchajcie, przy probie otwarcia poczty hotmail pojawil sie komunikat, ze mam wirusa i zeby przerwac polaczenie, tak tez zrobilam. I co teraz? jak mam pozbyc sie tego wirusa??

Gość dziewczynka z lasu
super, bardzo smieszne :o

Gość Ogórki w słoiku
Przeskanuj komputer, wyczyść cookie i temporary

Gość Ogórki w słoiku
jak wyczyścisz, zeskanuj antywirusem, jesli znajdzie to się upora, jeśli nie znajdzie dla bezpieczeństwa przeskanuj innym, może czulszym na tego wira, np. on-line antywirus PANDA

Gość dziewczynka z lasu
dzieki :)

Gość Ogórki w słoiku
Jeśli i inny antywir nie znajdzie, to pewnie siedział w tempie :) Z reguły antywirus pokazuje ścieżkę wirusa kiedy sygnalizuje jego obecność, możesz go wtedy usunąć ręcznie docierając do niego po ścieżce

Gość dziewczynka z lasu
to juz niestety zbyt skomplikowane dla mnie, ale dzieki za dobre checi :), na razie skanuje, wylapalo mi wirusa cztery razy i poradzilo, zeby wlozyc go do 'skrzynki', zobacze co dalej jak skonczy skanowac

Gość dziewczynka z lasu
skonczylam skanowanie, niby wszystko ok, wirusy wylapane, ale jak chce wejsc na poczte to znowu ten sam komunikat i nie moge wejsc 😭

Gość Ogórki w słoiku
To nie wchodź tam, zaintaluj sobie skrzynke w outlooku, widać ktoś tam jakoś tego wira powiesił ... nie wiem, nie znam się na tym, ale ja tak mam czasem jak wchodzę na www.imageshack.us - czasem wir sygnalizuje trojana Nie było opcji "usuń" tylko "kwarantanna" ?

Gość dziewczynka z lasu
latwo powiedziec "nie wchodz", ale jak mam przeczytac maile? usunelam juz te wirusy, ale ciagle to samo :( Ogorki - bardzo dziekuje za rady

Gość Ogórki w słoiku
Parę dni nie wchodź, albo wejdź z nieswojego kompa :D np. w kafejce :D i spisz przy okazjui jak już wejdziesz, ustawienia serwerów POP i SMTP i załóż ją na outlooku będziesz miec spokój z wirami

Gość dziewczynka z lasu
to jest jakis pomysl, dzieki :)