Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarrynnkaa

NO I MAM!!! Nie zwróciłam uwagi a teraz brakuje mi miejsca na zaproszeniu!

Polecane posty

Gość katarrynnkaa

Na zaproszeniu jest tylko jedna niewielka linijka na wypisaine zapraszanych osób, nie mieści sie tekst :( Czy mogę napisać że zapraszamy: Annę i Jana Kowalskich wraz z synem (czy wraz z Markiem?) czy musi być Annę Kowalską i Jana Kowalskiego Kurcze i te odmieniaie nazwisk :o

Gość katarrynnkaa
Acha dodam, że zapraszam ich z najmłodszym synem /13 lat/ a starszym daję osobne zaposzenie z osobą towarzyszącą, mam nadzieję ze nie wyjdzie tak, że zapraszam ich tylko z 1 dzieckiem zamiast z 3

Gość CZYM WYPISUJECIE ZAPROSZENIA
DŁUGOPISEM CZY NP. PIÓREM ALBO OZDOBNYM PISAKIEM?

Ja sobie akurat sama drukowałam... ale ja całe zaproszenia robiłam sama więc miała ten komfort. Jak masz juz kupne, to polecam wypisać piórem..ładnie wygląda...z tym że nie na każdym papierze to możliwe. Jeśli masz taki śliski papier, to musisz dobrać poprostu długopis, który wogóle będzie chciał po ty papierze pisać :)

zadnych pisaków pisz tym czym piszesz na codzien bo jesli piszesz długopisem to piórem możesz zrobic zaciek

Gość zegarynka 82
pisze się "z rodziną"

Gość CZYM WYPISUJECIE ZAPROSZENIA
Chce wypisywać piórem tylko muszę zrobić próbę, wydaje sie że sie będzie trzymać, jak nie piórem to tymi cienkimi pisaczkami czarnym albo niebieskim / chyba nie ma znaczenia?/ widziałam też takie ładne kulkowe np. ZŁOTE Z BROKATEM - śliczne JAK MYŚLICIE WYPADA?

Gość niech będzie podniesiony
krwią wypiszcie, będzie oryginalnie :D i dajcie foto Drakuli na zaproszonku :classic_cool: - to nawet niezłe, wesele w stylu horror

Gość tortownica
jak jest cała linijka, to po prostu najwyżej wyjedziesz poza końce kreski ja bym powiedziała - Annę i Jana Kowalskich z dziecmi ale wszystkie formy - z markiem, z synem, z rodziną - są w porzadku nazwiska odmieniaj koniecznie

Gość tortownica
do pisania wzięłabym taki cieniutki pisak - np. edding, niezmywalny

Gość tortownica
a co do koloru - jak tekst jest na czarno, to wex czarny, po co paskudzic niebieskim