Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopka_00

bol brzucha w 7 miesiacu

Polecane posty

Gość hopka_00

Czy Was tez w 7 miesiacu ciazy boli brzuch w nocy przy kazdym ruchu?? boli mnie w nocy i w dzien w dole brzucha taki tepy bol, rowniez jak naciskam :(

Gość hopka_00
nikt takich dziwnych boli brzucha nie mial?

Gość kobieta2007
Spytaj lekarza, bo to może być objaw np. przedwczesnego rozwierania szyjki. Co prawda na tym etapie macica intensywnie się powiększa, ale bóle temu towarzyszące to raczej kłucia , a nie tępy ból.

Gość hopka_00
no wlasnie szyjka mi sie skrocila- to wiem i mam lezec do tego brzuch mam twardy ale ten bol jest jakis inny..

Gość hopka_00
tak biore, a od 3 dni nawet relanium na rozluznienie miesni mi gin zapisal

Gość babka jagodzińska
mam tak samo, i jak rano wstaje to tez mnie jeszce troche boli, ale w nocy przy każdym ruchu, kiedy chce sie obrócić, nie pytałam lekarza co to , ale tez nie biorę nospy na noc, bo nie chce sie juz faszerować lekami

Gość hopka_00
Babka jagodzinska a jak ja bralas? bo ja nospe forte biore 3x1, relanium mam brac 2x1, do tego magnez 3x1 no i witaminy. To relanium troszke sie boje brac bo sama nazwa mnie przeraza ale slyszalam ze czesto lekarze zapisuja na twardu brzuch. Jka myslisz od czego te bole? moze nasze dzidzie sie po prostu rozpychaja? moja bywa bardzo ruchliwa, jestem w 27 tygodniu a Ty?

Gość babka jagodzińska
jestem w 31 tyg, lekarz zalecił mi nospę forte 3x1 i magnez forte 2x1, biore tylko magnez a nospe w razie stawiania sie macicy, myslę , że te bóle to przez to , że w nocy więzadła i mieśnie sa poluzowane a brzuch ciąży ale to moja teoria, jutro ide do gina to sie zapytam

Gość anetkaaaaaa
ja mam bole od poczatku ciazy teraz pozostalo mi juz tylko 2tyg.w nocy nie moge sie przewracac z boku na bok bo cuje jak caly ciazar spoczywaa na tej mojej macicy a jak wstaje z lozka po dluzszym lezakowaniu to ten bol jest nie do zniesienia mam wrazenia jakby dzidzia miala zaraz wypasc no i chodze jak kaczka. moja gin twierdzi ze przy pierwszej ciazy roznie to bywa-wiec nie martwie sie na zapas zaciskam zeby i znosze ten bol.