Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echoooo

kokaina...dobra kolezanka...dlaczego nie potrafi byc szczery...

Polecane posty

Gość echoooo

mam przyjaciela, znamy sie kupe....lat, wydaje mi sie, ze mozemy sobie o wielu rzeczach powiedziec i chyba tak powinno byc nawet jesli chodzi o uzywki...a on sie zapiera rekami i nogami ze dawno z tym skonczyl...niestety na ostatniej imprezie slyszalam bardzo wyraznie jak opowiadal jakies napotkanej kobiecie o swoich ekscesach sprzed tyg, zupelnie nieswiadomy,ze stalam tuz za nami...moze to banalne, ale dlaczego tak przede mna udaje, dlaczego chce sie za wszelka cene wybielic...? przyjaciele mowia sobie nie tylko o tym co jest rozowe...przeciez...

Twój kolega ma spory problem i powinien się leczyć, a Ty jako przyjaciel powinnaś mu pomóc, choćbyś miała komus o tym powiedzieć. To jest właśnie prawdziwa przyjaźń...

Gość echoooo
no nie wiem czy leczyc... chyba nie zdajesz sobie sprawe ze skali tego problemu...w moim gronie ludzie traktuja to jak alkohol...wiesz, wydaje mi sie,ze jesli na niego naskocze i powiem ze ma sie leczyc, to moge go jeszcze bardziej sploszyc...

A jeśli nie naskoczysz, to będziesz miała przyjaciela ćpuna...Co jest lepszym wyjściem? Poza tym fajne towarzystwo obrałaś - ja bym się z takiego szybko wypisała...Ale nie mogę Ci mówić co masz robić - każdy ma swoje wybory i sam ich dokonuje...

Gość echoooo
nie wybralam...tego sie nie wybiera...z tym masz poprostu stycznosc i oczywiscie nie moge tutaj uogolniac i mowic o kazdym, wybor jest twoj czy korzystasz, czy nie...a to ze ktos uzywa nie przekresla go w moich oczach...jego sprawa...jednak jesli dotyczy to bliskich mi osob to jest to dla mnie problem..