Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żarłokkk

Co teraz jecie?

Polecane posty

W ogóle te przepisy kościoła są absurdalne, przypuśćmy, że ktoś np. nie lubi mięsa, a woli ryby. No i na co dzień je mięso, którego nie lubi. a w piątek nie może jeść świńskiego mięsa, które nie cierpi, więc dla odmiany kupuje drogą i super smaczną rybkę... w imię czego? poświęcenia? to absurd i świadczy o Kościele. powinno się raczej w piątki odmawiać sobie tego, co się najbardziej lubi. to byłoby przynajmniej logiczne.

Gość no i znowu herbatniczki
ale co ma jedzenie mięsa w piątek??????????????? nie je się mięsa w post, a nie przez cały rok!!!!!!!!!!!!!1

Gość Ogórki w słoiku
🖐️ ja raczej rzadko jem mięso ... i jestem tego samego zdania co Anet (chyba) - post powinien polegać na odmawianiu sobie tego, co się najbardziej lubi

Gość Ogórki w słoiku
A najgorsza jest hipokryzja ... mięsa w piątek nie, ale obgadać i oczernić chętnie ...

ja nigdy nie jem miesa- jestem wegetarianka, wiec dzis powinnam jesc tylko mieso- zeby udowodnic jak bardzo kocham Boga?

Gość GOGAW
właśnie pożarłam naleśniki mniam mniam

a ja uwielbiam mięsko... ale dzis nie jadłam za to szamam wlasnie pierogi ruskie :)

Gość rozkoszna-grubaska
ja jem ciągle i bez przerwy a brzuszek rośnie akurat teraz jem kanapkę z serem i ketchupem rozkosz

przeciez to nie ma zwiazku nie tylko z religiom, kosciolem ale nawet Biblia. Jezus i jego uczniowie raz w tygodniu poscili- nie jedli nic i medytowali, raz w miesiacu przez tydzien poscili, a sam Jezus, raz w roku przez miesiac. A tu zbulwersowany katoliczyna krytykuje za jedzenie miesa a sam sie zapycha pierozkami czy slodkimi nalesniczkami. Nic nie jedz i wtedy nawracjaj! :P PS ty myslisz ze Rydzyk dzisiaj co je?

kanapka razowiec z ziarnami na to serek fromage czosnkowy i zapijam colą light z lodem

ja mam dzika ochote na sos czosnkowy.... mniam mniam :) tez ciagle jem, nie bede sobie odmawiac przyjemnosci

Gość szuru buru chlastu plastu
ja zaraz zjem pyszne lazanki z kapusta kiszona , mam dzis jazde na kwasne potrawy ;) mniammmm mniammmm

Gość a ja jem macę
którą zrobił mój bogaty tate :classic_cool:

jak zaczęłam czytać co zjadłyscie to poszłam sobie dorobic kanapek ,a miała być jedna.. idę bo mi pobudziłeyście apetyt czy wyobraźnię kulinarną