Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rugdoll**

MÓJ FACET PRZESTAŁ MNIE KRĘCIĆ ...

Polecane posty

Gość rugdoll**

Jesteśmy razem 8 lat. Niestety sex z nim nie sprawia mi zadnej, zadnej radosci. Nie potrafie juz na niego spojrzec jak na obiekt moich pragnień i zaspokojenia seksualnego. Jestem załamana, bo zablokowałam sie na całego i widzę że ranie i jego i siebie ... Przezywalyscie cos takiego? Jak sobie z tym poradzic, jak sie odblokowac??

Gość ja mam cos zupelnie odwrotnego
mam na niego ochote non stop...a tu okazji brak, jeszcze nie mieszkamy razem, i jak sobie z tym radzic

Gość wymienic na nowy

Gość flowerss
mnie też nie kręci. Zresztą nie wiem czy kiedykoliwke kręcił, moze od czasu do czasu. Nie pociaga mnie, nie podnieca, a seksu jescze nie było. Przeważnie jak sie z nim całuje to nie czuje żadnej przyjemności:/ Takie to sztuczne

tez tak mialam z poprzednim, i oktutne to jest, bo chociaz bylam w nim zakochana to nie dzialal na mnie, nie podobgal mi sie fizycznie, teraz mam faceta od ktorego oczu nie moge oderwac i wszystko jest inaczej, kocham w nim wszystki, sam jego zapach sprawia ze mam ochote sie na niego rzucic...a kiedys myslalam ze jestem oziebla

Gość rugdoll**
Ehh... marzenia ... ;/

dlaczego marzenia? czy twoj facet, tak obiektywnie, podoba ci sie ? lubisz jego twarz, jego ciało, zapach?

Gość rugdoll**
uwielbiam jego oczy, rysy twarzy. ciala nie ma zbyt pięknego, a jego zapachu nie znoszę ... ale to chyba i tak niewiele zmienia. wiem co mi doskwiera - przestal byc dla mie atrakcyjny fizycznie. a moze psychicznie tak naprawde i to sie przerzuca na moje postrzeganie go pod katem fizycznosci ... prawdopodobne, ale mega bolesne :(

Gość rugdoll**
uwielbiam jego oczy, rysy twarzy. ciala nie ma zbyt pięknego, a jego zapachu nie znoszę ... ale to chyba i tak niewiele zmienia. wiem co mi doskwiera - przestal byc dla mie atrakcyjny fizycznie. a moze psychicznie tak naprawde i to sie przerzuca na moje postrzeganie go pod katem fizycznosci ... prawdopodobne, ale mega bolesne :(

Gość rugdoll**