Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millenet

Czy ktos z Was korzysta z karty kredytowej w Banku Millenium?

Polecane posty

Gość millenet

Gość millenet
czy to prawda,że przez jakis tam czas (ok m-ca) mozna płacic ta kartą i Bank nie nalicza odsetek,jesli w dniu spłaty sa pieniądze na koncie do spłacenia zadłużenia? czy pobiera jakieś miesięczne prowzije od użytkowania tej karty?

Gość lololo
a czy wiesz na czym polega w ogóle użytkowanie karty kredytowej? wiesz o co chodzi z tym okresem bez oprocentowania? bo widzę że trochę się zaplątałaś. Mi nie pobierają żadnych prowizji za prowadzenie karty, a z ubezpieczenia zrezygnowałam.

Gość millenet
no własnie nie wiem:( posiadam karte do bankomatu i wiem w czym rzecz z nią, natomiast Bank Millenium (w którym otworzyłam nowe konto) dał mi karte kredytowa i zachęcają do zakupów tą karta, mówiąc,że transakcje bezgotówkowe sa nieoprocentowane. Na dzień dobrypierweszą kartę miałam otrzymac za darmo,a jednak Bank pobrał 15 zł za jej wydanie. Więc nie wiem czy robienie zakupów kartą kredytową istotnie się opłaci? dlatego pytam:)

Gość millenet
zapoznałam się z tą stronką już :) chciałam znac opinie użytkowników - bo cżesto jest tak,że Banki coś oferują atrakcyjnego a w praktyce jest zupełnie inaczej. Widze po opłacie za wydanie pierwszej karty - miała byc za darmo,a jednak Bank pobrał opłatę. Nie są to duże pieniądze,ale ....jednak oferta inna a praktyka inna:(

Gość od razu widac
ja bym od razu do nich poszla i powiedziala, ze robia ludzi w balona, jak zaufac bankowim, ktory juz na " dzien dobry" klamie?

dowiedz się w banku, ja już nie pamiętam dokładnie, ale było jakoś tak, ze po aktywacji tej karty bank zwracał mi jakąś kasę,

Gość millenet
własnie wysłałam zapytanie do Banku w drodze elektornicznej,poczekam na odpowiedź. Co do karty....chyba sma musze się przekonac jak z nią jest:)