Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala

Jak pisać bloga żeby był popularny??

Polecane posty

Siemka kochani. Mam wielki problem. Chcę mieć popularnego bloga. Niewiem o czym pisać i jaką wybrać tematykę żeby taki był...Miałam pisać wiersze, ale sama niewiem...Tak bym chciała, aby był bardzo sławny. Pomóżcie!!!

dwie rzeczy rzadza swiatem = sex i pieniadze, wybierz sama :D

Gość cale szczescie
mozesz napisac o mnie:P:P:P

Hmm. Droga olivio sex i pieniądze tak??Ale w jaki sposób o tym napisze??Przecież nie będę opisywała każdej nocy z chłopakiem, a co do kasy to...nie jestem zbytnio bogata...A co do \"całe szczęście\" to nie będę marnować bloga na Ciebie, bo widzę, że nie jesteś zbytnio interesująca. Wiesz z kąd to wiem??Bo mądra osoba by tak nie napisała:P A teraz czekam na prawdziwe rady.....:P

Gość pffffffffffffffffffffffff
na pewno ci się nie uda. 1/ powinien być interesujący, a ty nie jesteś interesująca, skoro zadajesz takie pytania 2/ powinien być napisany lekkim, zabawnym stylem 3/ POWINIEN BYĆ NAPISANY ZGODNIE Z ZASADAMI ORT. no i reklama... wszak to ona rządzi światem ;] 🖐️

Gość cale szczescie
nie rozsmieszaj mnie;) i pisz o sobie:P:P nikt go nie przeczyta:P:P:P

Hmm. Rzeczywiście popełniłam błąd, ale dlaczego od razu tak na mnie naskoczyliście??Ja nie chcę być w centrum uwagi...Poprostu chcę wiedzieć jak niektórzy mają takie poplarne blogi. Myślałam, że mi pomożecie, a nie będziecie krytykować. No cóż. To nie był mądry pomysł z zakładaniem tego tematu.

ludzie od razu wyczują czy ktos pisze o życiu czy pisze pod publikę.

A co do zniszczenia talentu to moja odpowiedź brzmi:nie. Nie przejmuję się tym...pomimo, że było mi trochę smutno:(

Gość Jakaś wskazówkaKala
Dzięki wielbicielu gwiazdek trzech...O uczuciach nie będę pisać...Marnie ten temat idzie??Może lepiej nie założę bloga dla kogoś...Wiersze będę pisać:)Wtedy będę sławna, bo nikt nie zajrzy:)

A co Cię to obchodzi??Pogadać to możemy na gg, a tu ja zadaję konkretne pytanie i proszę o konkretną odpowiedź \"Dziecinko\" :P

Czyżby ktoś dał za wygraną??Hmm. To się da zrobić...

OK. Ale myślę, że jednak ich nie będzie:)Tak nie bawiąc się w przezywanki to...chyba nie mam większego talentu do pisania blogow:P

Gość załącz tłumaczenie
Harryego Pottera 7 części i powiadom o tym wszystkie fora dyskusyjne... popularność masz jak w banku :P

Hmm. Trochę za dużo roboty...Ja wolę iść na łatwiznę...

Gość załącz tłumaczenie
za dużo roboty? Przecież nie musisz sama tłumaczyć... Jeśli przeklejenie info z neta to dla ciebie za dużo roboty to pisz ty lepiej dziewczyno pamiętnik :classic_cool:

Hehe. Pamiętników to już ja mam z 10...