Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariane84

Oskar kot ktory wyczuwa śmierć!!

Polecane posty

heh, nie wierze w cos takiego, ale z tym kotem mojej babci to akurat prawda. I jeszcze jedno ty marny podszywaczu : ty to dopiero musisz miec nasrane w glowie zeby podszywac sie pod ludzi z kafeterii...weź może zimny prysznic, bo przeszczep mozgu juz nie pomoze

Gość demiurg kafeteryjny
mój penis ma tyle co kota z Constantine i dzięki niemu łączę się z tą druga stroną

a niech sie podszywa i tak nie ma nic mądrego do napisania :)

Jak do trupiego jadu?Toż kot drapieżnik,padłem się brzydzi.A co do wchodzenia do trumny.Psy to wiadomo,że takie przyjacielskie i w ogóle,koty są niezależne.Mimo to kochają dobrych właścicieli.I znam przypadek,że całkiem młody,zdrowy kot położył się i zdechł.Przedtem zmarł jego właściciel i najbliższy przyjaciel pies.

ale jaki jad trupi? o co chodzi? co to jest??? zaszokowałam się. Lubię zwierzęta i wierzę w ich \"moce\". Koty szczególnie lubię. Czy to dobrze, że one kładą się obok tej zmarłej osoby???

Shamanko, tam w tym hospicjum kot po prostu wyczuwa kto nastepny umrze i kladzie sie obok tej osoby, podejrzewam ze nie ma to wplywu na zdrowie tej osoby, jak wiadomo koty maja dobry wplyw na zdrowie, i czesto klada sie w miejscu chorym zeby wyciagnac chorobe, kochane kociska:)

no dzięki za odpowiedzi. Zrozumiałam to, że one wyczuwają nadchodzącą śmierć, ale ja głównie o ten JAD pytam - wraz nie rozumiem, po co kotom ten jad? Czy one chcą ugryźć zmarłego??? Co im daje ten jad? ... nie wiem nawet jak dokładnie mam Wam sprecyzować moje pytania. Po prostu pierwszy raz o tym słyszę i chciałabym wiedzieć jak najwięcej. Konie podobno widzą duchy i je wyczuwają. Płoszą się wtedy strasznie.

o koniach nie wiedzialam, tez ten jad mnie ciekawi bo nie slyszalam o tym wczesniej, ehhh te mądre zwierzaki:)

Jazoo,słyszałyście kiedyś o kocie,który obgryzł nieboszczyka?Chyba,że z głodu w sytuacji ekstremalnej,to nawet ludzie się jedli nawzajem.O jad trupi to chodzi waranom,bo jak zjedzą trupa(nawet wygrzebują zwłoki)to potem tylko ofiarę drasną i wiedzą,że nie pożyje długo.A czy kot żywi się padliną?Nie. A o koniach to już przeróżne historie słyszałam.

--> amita - no masz rację, że koty nie jedzą padliny. Fakt. Ale pytałam, bo zielona jestem. A ciekawi mnie to. Co o koniach wiesz jeszcze? :)

Gość Elza_Marakuja
co??? koteczki???!!??? a to szok!!! mój kotek... zacznę mu się przyglądać... :)

Gość
Z tym jadem to chyba przesada.Przeciez koty nie maja do niego dostepu,to po pierwsze,a po drugie-to straszna trucizna:jad.

tak tylko napisałam, nie mam pojęcia dlaczego koty ciągnie do trupów...

Gość martulina
ale ciekawe te wasze tematy!!! :-) tez bym chciala wiecej o koniach sie dowiedziec!Moj tata mial kiedys konie ,opowiadal nam ,ze w stajni od czasu do czasu dziwnie sie zachowywaly,ze byly spocone i wystraszone,do tego dziwnie mialy poplatane grzywy,cos jakby warkocze,co najgorsze ,ze na wiosce ludzie ktorzy wtedy konie mieli,to tez takie rzeczy opowiadali! brrrr....nigdy jakos tacie specjalnie nie wierzylam,ale wy teraz o tych koniach..

Gość annavel
mój tata przyprowadził mojego psa.była z nami 15 lat, to dziwne moj tata umarł nagle na atak serca upadł w korytarzu a moj pies 2 dni pozniej w tym samym miejscu tez sie przewrociłi umarł............czy to nie dziwne??

zwierzeta tak mocno kochaja, potrafia umrzec ze swoim wlascicielem, to jest dopiero oddanie i milosc...