Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALRTT

CZY 97 CM W BIUSCIE TO MAŁO??ALE PYTAM POWAŻNIE !!!!!!

Polecane posty

Gość KALRTT

ostatnio krawcowa mierzyla mnie bo mi szyje sukienke i wyszlo mi 97 w biuscie a ona na to ze strasznie mało..co za idiotka.

Gość KALRTT
dodam ze jestem chuda i wysoka więc dziwi mnie to co powiedziala bo 90 cm to bardzo malo może ale ja mam 7 cm więcej.... i nie jestem gruba bo rozumiem ze na gruba osobe to mało.

Gość normalnie ani malo ani dużo
zalezy czy jestes szczupła czy wysoka też :)

zaraz ci powiedzą, że mało ,ale to jest dużo, tzn. masz ładne piersi pewnie.

Gość KALRTT
Dzięki curva:)wiesz ja piersi mam nie ładne raczej bo asymetryczne ;( ale mierzyłam to na gołe cialo a nie na bluzke ani w staniku więc mysle ze to nie tak mało..co innego jakby mierzyla na ubranie itd.więc zdziwila mnie ta baba !!!

Gość szoklet
to jest duzo, ja mam 95/6 i to duza miseczka, oczywisice zalezy od proporcji z obwodem pod biustem, u mnie proporcja masakryczna pod biustem dokladnie 68 cm:) , no to tez miseczka 70 E ... ;( :)

Gość ile masz pod biustem napisz
BO TO WAŻNE!!!! ZMIERZ DOKLADNIE POD BIUSTEM JESZCZE!!

Gość ile masz pod biustem napisz
szoklet masz miseczke raczej f a nie e z tych wymiarów co podalas:)

Gość KALRTT
Pod biustem mam dokładnie : 76 cm W biuscie dokladnie z tego co mierze sama wychodzi mi teraz 98 cm !!:)

Gość zaraz padne brak wam
no 97 to jest bardzoi dużo!!! standard przy normalnej, szcuzpłej budowie to 90 (i to z takim wcale nie małym biustem, myśle że minimum miseczka C) !! Mało to jest 85 !

Gość szoklet
no w teorii f w praktyce, to gdzie ja taka znajde ??? :(:(:(:( jesczze troche i staniczki na miare :(, nie mowiac o stroju kapielowym ( dol zawsze mniejszy ;/) Ehhhhh, utrucia z tym, jak nic :), zadnej radosci :), bo nie mam jej z oblesnych spojrzen niewyzytych facetow :)

Gość co druga polka ma taki jak ty
autorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!97 cm w i 76 pod biustem: to nie jest duzy biust lecz średni.

Gość szoklet
g... :) nie zalamujcie mnie, prosze :D

Gość zaraz padne brak wam
To jest duży biust. Jak patrze po znajomych, to 2/3 dziewcyzn ma B lub A,, jakas 1/4 ma C w porywach do D a reszta wieksze

ja mam w biuscie ok 100 cm i mam miseczkę D....no chyba ze jej wyszlo 87 tylko nie dosłyszalaś:D

ja myślę, że masz fajne cycki, naprawdę, fajna wielkość, więc nie przejmuj się czy ktos ci powie słowo \"małe\" albo \"duże\", bo ty masz po prostu FAJNE

Gość KALRTT
NIE NIE:)JA SAMA MIERZE też I WYSZLO MI 98 CM więc 87 odpada chyba:) blond wampie według tej tabeli którą podałyscie tutaj ty też nie masz miseczki raczej d tylko większą :)chyba ze masz pod biustem 80 cm :)

Gość LLLLGGGG
EJ bOZE ..to nie jest duzo..duzo to jest 120.a tyle ma mojamama.

Gość mam go i jest zajebisty
lecz sie ty wyżej.

mam pod biustem 74 cm, ale z racji tego ze nie mam obwisłych piersi jest taki obwód a nie inny- mam 175 wzrostu....mierzy się nie przyciskając piersi, wiec wychodzi mi niecale 100 cm...:) A co do tych tabelek- roznica pod i w biuście to nie bardzo;/....to zalezy od ksztaltu piersi, od fasonu biustonosza;) Zazwyczaj mam 75 D ale czasem musze kupic pod biustem 80...konrad, lupo triumph mam 75 D ale z innych firm to roznie bywa....

Gość mam go i jest zajebisty
do blond wampa..co to znaczy ze jesli nie masz obwisłych piersi masz tai obwód a nie inny>czy to znaczy ze jak mialabys obwisle mialabys większy ten obwód??nie kapuje .. ja mam obwisłe piersi i mam jakos też 100 cm i pod 75 a nosze normalnie d..

Gość BARDZO ŁADNE
malo.mam tyle i to male piersi.

chodzi o rozmiar miski a nie o obwód...chyba logiczne ze jak piersi sterczą to dają duży obwód a piersi obwisle, zajmują czasem wiecej miejsca w staniku mimo, ze mają czasem mniej w obwodzie....

chodzi o rozmiar miski a nie o obwód...chyba logiczne ze jak piersi sterczą to dają duży obwód a piersi obwisle, zajmują czasem wiecej miejsca w staniku mimo, ze mają czasem mniej w obwodzie....

Gość 85 cm to mało
??? ja mam właśnie tyle, a pod biustem 66cm i mama bardzo proporcjonalny biust do sylwetki

*BlondWamp: maksymalny obwód stanika dla Ciebie to 70 cm, a optymalny może być 65. W ŻADNYM WYPADKU nie wolno kupować stanika o obwodzie większym niż nasz obwód pod biustem (mierzony ciasno i na wYdechu)!!! W biuście należy mierzyć sie luźno. I nawet jeśli nie do końca prawidłowo sie zmierzyłaś, to staniki dla Ciebie to co najmniej 70FF a prawdopodobniej 65GG (rozmiarowka Bellissimy : http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=przymierzalnia), o Triumphie możesz zapomnieć. *85_cm_to_mało: mam nadzieje, ze nosisz staniki 60E? *mam go i jest zajebisty: jakie \"normalnie D\" ? Normalnie, czyli tragicznie dobrane, jak w przypadku 80% Polek.Dla Ciebie dobre powinno być 70FF . http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=przymierzalnia

Gość 85cm to mało
jeśli powiesz mi gdzie dostać stanik chociaż 65 cm pod biustem, bo jak na razie to nigdzie takiego nie znalazłam z miska większą niż A :O a 60 to w ogóle istnieją takie???? poza tym u mnei 60 to chyba jednak byłby za mały skoro mam 66 cm pod biustem

Do Szkoklet: stanik dla Ciebie to tez 65FF albo 60GG, na pewno nic z obwodem 70 czy większym. A Kalrtt powinna nosic 70F. Znajdziesz w sklepach: Melissa, Comexim, Avocado, Bellissima. Po wiecej info zapraszam na www.biusciaste.prv.pl :) zaraz padnę brak wam: nie ma jednej miseczki A, B, C...J, K, L. Wielkość miseczki zależy od obwodu stanika, wystarczy pójść do jakiegokolwiek sklepu i porównać miseczki w 70C, 75C, 80C, 85C etc. I dlatego 60E jest mniejsze niż np. 85C. Poza tym jak patrzysz po znajomych, to 80% z nich ma źle dobrane staniki (która ma np. obwód poniżej 70 a miseczkę większą niż E?) wiec tym bardzie wprowadza to w błąd.

85cm to mało: 65 ma polska Melissa i Avocado, 60 na razie chyba tylko w angielskich markach, mozesz na nie polowac na polskiej Bellissimie, albo w sklepach angielskich (Brastop, Figleaves etc.). Zajrzyj na www.biusciaste.prv.pl - skarbnica stanikowej wiedzy :) A 60 powinna byc dla Ciebie optymalna, obwód zaokrąglamy w dol nawet o kilkanaście cm :)