Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia b

kobiety pracujące w domu

Polecane posty

Gość martusia b
Witam kolorową jak diabli oraz Lorana🌻 Klorowa jak diabli popieram sama przeżyłam tą masakre. Dzidzia śliczna ja już nie pamiętam jak mój maluszek był taki mały teraz to już chłop szejścioletni mądrala😍 Lorena nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ja z moim facecikiem również staramy się o drugie. Mam nadzieje że to nie długo zaowocuje bo to największe marzenie mojego synalka żeby mieć rodzeństwo.Mój synek idzie teraz do drugiej klasy bo tu w angli to troche inaczej mają.Mam tylko problem z nim bo nie chce mi jeść karzdy posiłek to jak by była dla niego kara może poradzicie co mam robić bo normalnie już z sił opadam a prubowałam już wielu rzeczy:(

Gość martusia b
Do ale wy jesteście nikt cię tu nie zapraszał więc sznuruj z naszego necika ty chyba masz jakieś problemy ale sama ze sobą. Więc prosze więcej tu nie zaglądać bo nie jesteś tu mile widzana:-p:-p

Gość ale wy jesteście
idiotki

Gość martusia b
ładne nowe imie sobie obrałaś gratuluje:o:o:o

Gość ale wy jesteście
ale riposta - goda debilki :O

Gość ale wy jesteście
poza tym określenie "synalek" jest pejoratywne kretynko...

Gość ale wy jesteście
poza tym polecam słownik ortograficzny..no, ale w sumie po co miałaś się uczyć jak lepiej było dać dupy, spłodzic bachora "synalka" i miec alibi żeby siedzieć w chałupie i sie opieprzać...

Gość martusia b
Wiesz żal mi ciebie ty chyba w dzieciństwie byłaś zle traktowana albo w ogóle go nie miałaś jak jesteś taka wulgarna to załóż sobie swojego necika dla takich jak ty no i kulturki troche bo tego też ci brakuje. Dziewczyny nie zwracać na takie uwagi może się jej znudzi i da spokój.Widać że brak kultury to podstawa dla nie których więc nie zrażajcie się takimi wyrzutkami społeczeństwa.No to mamuśki zdawać wieczorkiem relacje jak minoł dzionek pozdrawiam🌻

do martusi b siedem lat zastanawiałam si ę nad drugim dzieckiem ale przyszedł taki czas ,że się zdecydowałam chociaż nie było łatwo duża różnica będzie n ale wy jestescie nie zwracajcie uwagi szybciej się z kafeteri pozdrawiam pa

Gość megii2
cześć dziewczynki.witam was wszystkie:) , ja tylko na chwilke zameldować sie.bardzo fajnie że jest nas coraz więcej :) , zajrze wieczorem to napisze o sobie troche i poznamy sie bliżej:)PAPA

Gość martusia b
Lorana ja już dawno chciałam mieć drugie dziecko ale tak nam się sprawy poukładały że po prostu nie było nas stać na drugie dziecko a pozatym ja pracowałam i bałam się że moge stracić prace. Teraz możemy sobie na to pozwolić więc zabraliśmy się z zapałem do roboty.Moim marzeniem było mieć trójke dzieci teraz czas pokaże.Pomiędzy mną a moim młodszym bratem jest siedem lat różnicy i powiem ci że zawsze było między nami super teraz kiedy jestem tak daleko od niego bardzo mi go brakuje bo zawsze byliśmy ze sobą bardzo z życi pozdrawiam🌻

Gość megii2
musze sprubować bużki: ;-( :-/

Gość martusia b
No witaj megii2 to do wieczorka bo ja też z rodzinką wybieram się zaraz na kawusie do znajomych ale wieczorkiem się zamelduje. Ciesze się że nie przjełyście się tym wybrykiem:-p:-p i wracacie tutaj bo zobaczycie będzie wesoło to pa🖐️🌻

Gość ale wy jestescie
wybrykiem to jestes ty pasztetowo. Nauczcie sie mowic jak dorosle osoby a przede wszystkim PISAC bez bledow ortograficznych. Umiecie chyba tylko dawac dupy swoim mezom - sponsorom domowe kur(w)y :O :O

nie będe zniżać się do twojego poziomu ale wy jesteście więc spadaj już

Gość martusia b
No więc kobitki melduje się własnie wróciłam to jak któraś ma ochote na rozmowe to zapraszam🌻

Gość ale wy jestescie
kuchenna arystokratka sie odezwala. Do piet prawdziwym kobietom nie dorastacie pasozyty plodzace kolejnych chlebozjadow. Do niczego nie dojdziecie w zyciu a na koniec ci wasi sponsorzy kopna was w tluste, obwisle dupska bo nawet pogadac nie beda mieli z wami o czym :O obiadek, dzionek, mezus i synalek fuuuuuj...jestescie porazajaco, bezdennie glupie :O Slodkopierdzace idiotki :O

Gość martusia b
Wiesz co robisz się nudna no i z tego co wiem to nie ruszają nas takie głupoty więc spadaj gdzie twoje miejsce czyli do swojego chamowatego życia.No to więc spadaj chamowata z........

Gość megii2
Hej,hej,hej.dziewczynki a gdzie sie wszystkie podziałyście co?:)Juleńko,ja nie wiem czy to jest dobry pomysł z tą cesarką,ja rodziłam 2 razy siłami natury i wiesz mi że po 1 godz,zapomniałam o bólu tuląc 1 lub 2 córeczke(mam 2 córki). Loranko, ja też sie zdecydowałam po 6 latach na jeszcze jednego dzidziusia , tylko że my dopiero zaczeliśmy starania ,więc narazie to jeszcze nie wiem co stego wyjdzie.

Gość megii2
No gdzie wy sie podziewacie? :(

Gość megii2
Skoro nie ma nikogo ta zajrze póżniej.PAPA:)

Gość megii2
No nie no!gdzie wy sie podziewacie?żadna nie ma czasu żeby wypić ze mną kawkę?:(Mrtusia a jak ty to robisz że pokazuje sie taki kwiatek i ręka bo nie mam pojęcia jak to zrobić.

Gość martusia b
Witaj megi ja dzisiaj po cięszkiej nocy jakoś dopiero doszłam do siebie ale witam wszystkich serdecznie i mam nadzieje że jeszcze ktoś się pokaże

Gość martusia b
Kwiatki kochana robisz tak tylko nie stawiaj spacji bo pokazuje co masz napisać 🌻 możesz serce 😍 albo łapke 🖐️

Gość martusia b
No i nie wyszło po prostu w takim nawiasie [ ] napisz w sirodku kwiat lub serce albo czesc i potem na ekranie samo się robi musisz sprubować.

Gość martusia b
Ja dzisiaj jak wcześniej pisałam miałam fatalną noc prawie pojechałam do szpitala na zaszczyk rozkurczowy dostałam tak cholerny bul brzucha że wykręcało mnie we wszystkie strony dopiero po 5 ibupromach troche przeszło . Wczoraj dostałam okres miałam przy nim zawsze boleści ale takich to nigdy czułam się jak bym rodziła normalnie tragedia. Megii napisz jak twoje córki mają na imie no i w jakim wieku są.No i gdzie mieszkasz bo ja przed wyjazdem tutaj mieszkałam w Kaliszu . No to ja będe zaglądać i mam nadzieje że reszta do nas dołączy no i napisze coś więcej o sobie z kąd pochodzi itd🌻

Gość megii2
🌼ciekawe co wyjdzie?

Gość megii2
udało sie.:)

Gość martusia b
No widzisz

Gość martusia b
No to mamuśka nawijaj coś więcej osobie:-)