Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia b

kobiety pracujące w domu

Polecane posty

Gość martusia b
Nikt nie pisze ale wy jesteście hi hi hi Ja teraz mykam do sklepu to potem zajrze mam nadzieje że jak wróce to może się coś ruszy pa pa🖐️😘

Gość martusia b
Witaj lorana jak tam dzionek mija🌻

ciężko robimy remont zanim się dzidzia urodzi prawie ,ze kapitalny i już mam dosyć a niestety mieszkam z teściami także podwójnie mam dosyć

Gość martusia b
Nie martw się na początku ciężko ale potem jak wejdziecie sobie w tak nowe mieszkanko to aż miło.Ja to lubie tak na nowym mieszkanku sobie wszystko układać segregować.My do nowego domu wprowadziliśmy się w styczniu to wiem co teraz przeżywasz.Jak się czujesz dobrze przechodzisz ciąże czy różni się od poprzedniej jestem ciekawa bo my mam nadzieje już nie długo coś zmajstrujemy ale ja chyba zabardzo chce i od 5 miechów żadnych postępów.

ja mieszkam razem z teściami i nie wyprowadzam sie od nich tylko remontujemy to mieszkanie co wspólnie mieszkamy pierwszą ciąże znosiłam bardzo żle wymioty osłabienia omdlenia okropnie się czułam a jak narazie czasami zawroty głowy a tak to jest ok

Gość martusia b
Ja z moim małym to przez trzy miesiące miałam od rana do wieczora mdłości potem jak ręką odioł ale za to koło 26 tygodnia miałam skurcze jak do porodu na szczęście bez rozwarcia więc poleżałam sobie w szpitalu.Na szczęście potem wszystko ustąpiło. Napisz mi czy nie masz problemu z jedzeniem u synka bo ja to tragedia:-(

rano to go zmuszam żeby zjadł śniadanie najlepiej to lody i chipsy ale wieczorem zawsze nadrabia za cały dzień ma swoje ulubione jedzonko pierogi zawsze moze jeść mięsko

Gość martusia b
Na początku jak tu przyjechaliśmy to jadł za troje ale od trzech miesięcy jedzenie jak by było karą dla niego.Oczywiście słodycze to od rana do wieczora by jadł mam nadzieje że to przejściowe.Pewnie teraz to byście chcieli mieć dziewczynke do pary?

Gość martusia b
Sorki że tak pózno odpisuje ale facio mi się wcina na komputerek ale zaglądam cochwila.

może sie uda i będzie dziewczynka najważniejsze żeby było zdrowe jak mój mały miał miesiąc to miał operacje urodził się z przepukliną pachwinową miałam bardzo ciężki poród 14 godzin na porodówce wody zielone lepiej sobie nie przypominać bo juz się boje ale może teraz będzie lepiej idę już spać dobranoc do jutra

Gość martusia b
To dodranoc mam nadzieje że jutro nas więcej odwiedzi dobrej nocki

Gość martusia b
Witam kobitki widze że pusto no i pewnie czacik nasz wymiera co przestraszyłyście się tej jednej no to jak by co to życze powodzenia trzymajcie się 🌻🌻🌻 Jak by co to będe zaglądać może coś odrzyje to pa :-0:-0:-0

Gość martusia b
no witaj Lorana pusto tutaj wszystkie uciekły:-(

Cześć nie mogłam odpisać wcześniej bo mój synek siedział przy kompie jak tam minął dzień bo ja pół dnia przespałam głowa mnie bolała

Gość to schudnij
cóż za pasjonujący dialog :O :O Taki dialog jakie życie :O Faktycznie jesteście głupie :O

melduje się po powrocie z wakacji:) Byłam nad morzem i nawet odpoczęłam:))) wczoraj byłam u gina i dostałam kolejne L4 więc leniuchuje w domku pozdrawiam:)

Gość pozdro ewelina
a co sie złego dzieje ze masz L4