Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdicaliplk

orgazm w jackuzzi

Polecane posty

Gość dfdicaliplk

przezyłyscie kiedys? bo ja wczoraj...bylo super....myslalyscie o tym?

Gość dfdicaliplk
ale chodzi mi o te bąbelki... jak sie nadstawisz a bąbelki dobrze bąblują to tak jak prysznic tylko 100 razy lepiej bo silniej

Gość tak czy srak
czyli miłość z samym soba uprawiałaś bezbożnico :O

Gość dfdicaliplk
fajnie masz :> tylko takie duże bąbelki :)

Gość tak czy srak
polecam kompresor na stacji beznynowej :)

mam opcje 3 poziomow babelkow to nastawie na najwieksze :) zobaczymy co bedzie sie działo :) tylko nie wiem jak z pozycja bo ja nie mam na dole tlykona bocznych sciankach otwory

Gość dfdicaliplk
Nowy w mieście? chodzi o drzewko? fajny z Ciebie człowiek (strona)

Gość dfdicaliplk
stewardessa to połóż się jakoś tak bokiem, ja tez musisałam się troche nagimastykować, ps. jestes stewardessa? zazdroszcze Ci, bo zawsze chciałam pracować jako stewardessa :)

tak jestem stewką :) wiesz jak spelniasz okreslone wymagania to zawsze mozesz wpasc na jakis open day w liniach lotniczych :)

Gość tak czy srak
a ja chciałbym być stewardem...jakie są wymagania?

Gość dfdicaliplk
myslalam i to poważnie, ale mam 180 cm, jak czytalam to za dużo, oczywiscie to pewnie zalezy od linii nie? może się zdecydje bo wiek chyba nie jest ograniczenieM?

zapraszam wiec na strone lini lotniczych w ktorych chcesz pracowac.. wymagania to minkilkanascie podpunktow. jesli je spelniasz mozesz przyjsc na rekrutacje ..jesli zostaniesz wybrany to potem badania medyczne , trening kilkutygodniowy, cwiczenia na symulatorze lotow.. a jestes gejem ze chcesz pracowac jako flight attendant?? bo u nas w liniach 98% to geje :)

dfdicaliplk wiek jest ograniczeniembo mnie przyjeli w tym roku jak mialam skonczone 25 a ze mna przyjeli jeszcze 5 innych osob mlodszych ode mnie.. ja bylam najstarsza ze wszystkich baz w polsce hahaha.. a generalnie podaja ze wiek do 30. choc tak naprawde 25 to gorna granica.. ja mam 175 cm i tez wyzszych nie przyjmowali bo jednak trzeba pracowac w butach na obcasach i jesli ktos jest wyzszy to w pewnych rejonach smaolotu poprostu by sie nie miescił.. ale za malym tez ni emozna byc bo trzeba dosiegnac do polek i do niektorych urzadzen

Gość tak czy srak
jasne że jestem gejem :classic_cool: przecież mam orgazmy analne nie? :D

Gość dfdicaliplk
sorry za niedyskretne pytanie ale jestesmy anonimowi, czy sterwardessa duzo zarabia? czytalam na stronkach ze jest stala pensja plus to co wylatasz, zalezy czy to pl linie czy zagraniczne, ale z drugiej strony tu na forum, ktos napisal ze zarabia 1200 zl :(