Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx szczesciara xxx

kto mi przetlumaczy tekst utworu - prosze, prosze, prosze

Polecane posty

Gość xxx szczesciara xxx

zlituje sie ktos ? :)

Gość wrzucaj

Gość xxx szczesciara xxx
ale sie cieszeeeeeeeeeeeeeee, dzieki :) 🌻 When the heartacke is over Once in a lifetime you find Someone to show you the way Someone to make your decisions I let you lead me astray Who did you think you were fooling Said you were missing But the truth is I knew you were lying You were using me time to time When the heartache is over I know I won't be missing you Won't look over your shoulder Cause I know that I can live without you Oh, live without you Oh, I can live without you Trying to move on Leaving the past all behind I can make my own decisions It's only a matter of time Sometimes I look like an angel Thinking about all the pain But I know that I'm stronger without you And that I'll never need you again

Gość xxx szczesciara xxx
i jak? :(

Gość xxx szczesciara xxx
ok. dziekuje, poczekam :)

Raz w życiu znalazłeś kogoś kto pokaże ci drogę kogoś kto podejmie decyzję Pozwolę ci grafitem mej drogi Kogo myślisz że robisz w balona Powiedz co straciłeś Ale prawdą jest że wiem kiedy kłamałeś Wykorzystywałeś mnie od czasu do czasu Kiedy ból serca się kończy Wiem że nie będę za tobą tęsknić Chcę spojrzeć wzdłuż twych ramion Bo wiem, że mogę żyć bez ciebie Sprobować iść do przodu Zostawić przeszłość za sobą Mogę podejmować własne decyzje To jedynie kwestia czasu Czasami wyglądam jak anioł Myśląc o całym bólu Ale wiem że jestem silniejsza od ciebie I że nigdy nie będę cię potzrebować

Gość xxx szczesciara xxx
Annete slicznie dziekuje, to dla Ciebie 🌻 :)

Gość CocoMademoiselle
Skad wziealeas ten tekst? to japonski czy koreaanski?

Gość CocoMademoiselle
Nandaka anata no koto Omoidasu no mottainai yo...bla bla to z jakiegos utworu mi zdaje :D