Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mucca

WASZ podkład NR 1

Polecane posty

Kończy mi się moj podkład Loreal Infaillible no i zmieniłabym go, może trafię na coś lepszego :) Jaki polecacie? Moja cera to typowa mieszana tłuste czoło i nochal a policzki przesuszone.

Gość niewiedząca_21
mam podobną cerę do Ciebie - tyle, że do tego bardzo delikatną i wrażliwą. używałam różnych podkładów ale dopiero maybelline (czy jak to się pisze :P) pure make up powalił mnie :) jest świetny! delikatny i to NIE PRAWDA, że źle maskuje! mam naprawdę momentami totalny wysyp i on bardzo mi pomaga i ładnie wyrównuje koloryt. bardzo polecam ;) jak ja marzę, żeby nie używać żadnego podkładu 😭

ja uzywalam do suchej i w omim przypadku super...ja uzywam calej lini do pielegnacji twarzy...najlepiej wez probke w aptece i wyprobuj

Gość a czy dobry
jest REVLON COLORSTAY?

Gość dziewka
Ja też jestem na etapie poszukiwań, natomiast zdecydowanie nie polecam podkładów vichy.

Gość ja tez miewam
ja polecam maybelline wonder finish!!!!!!!! nie polecam natomiast lancome, tzn nie jest zly, ale maybelline znacznie lepszy mimo, iz tanszy, po vichy na imprezie swiecilam w ultrafiolecie jakbym miala ze 100 lat i marszczona skora, a zmarszczek nie mam :(

Gość vichy vichy
a ja polecam vichy

wonder finish\'em zachwyciłam się po użyciu próbki, jednak po zakupieniu produktu - w renomowanej drogerii - czar prysł :(

Gość ja sie swiecilam po
wander finish, ale kupilam ostatnio smooth result i jest swietny, mailam vichy i byl swietny w probce ale juz nie w opakowaniu :-O

Gość fiore462456
a ja ci polece ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR. jest swietny! a z tańszych (uzywam na codzien a ten drozszy "od swieta" :P )MAYBELINNE ten fresh... cos tam. nie pamiętam dokładnie nazwy, a obecnie go nie mam. kupilam sobie teraz na codzien RIMMELA ten w musie ale nie jest za dobry.. :P

Gość khhhoygfv
unifiance korygujący la roche posay i już żaden inny