Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2007girl

chce

Polecane posty

chyba wszyscy jeszcze spia... to ja sobie poczytam o anoreksji...od dzis to moj ulubiony temat:]

Gość do Radekkk
tutaj Cie nikt o nic nie obwinia, zdaje sie ze to ty jestes chlopakiem, z ktorym zerwala. nikt do ciebie nia ma pretensji, dobrze mowisz ze sama tego chciala i to skonczyla, ale teraz chyba ktos musi jej pomoc skoro ja znasz to sprobuj ja przekonac ze samobojstwo to glupi pomysl!!! a tym bardziej anoreksja ktora straznie niszyczy organizm !!!

Gość Radekkk
ja wiem ze ona ani nie popelni samobojstwa ani nie wpadnie w anoreksje.... mowila juz tak nie raz....poprostu pisze o tym wszystkim zeby byc w centrum uwagi i to wszystko opowiada jak to jej zle... ale tylko na necie a w relau sie wstydzi tego okazac??? tuklo udaje najszczesliwsza dziewczyne !!!!!!!!!!

Gość do Radekkk
pisala juz wczesniej ze probowala...a jak teraz to zrobi naprawde?

wiesz co udam ze nie przeczytalam Twojej wiadomosci... zalozylam ten temat bo chcialam, bo mi jest zle, nie musisz mi wierzyc, mozesz po prostu nie pisac nic... teraz to juz mam prawdziwa motywacje do anoreksji! jeszcze Ci pokaze!

Gość do Radekkk
do Radekkk: no wlasnie udaje, ale przeciez tak dluzej nie mozna.

Gość do gril
masz depresje i powinnas isc do psychologa

Gość Radekkk
nie bede tego czytal wychodze!

Gość Rozsmieszasz
rozsmieszasz mnie Radekkk jak mozna byc w centrum uwagi w intenecie????

Gość Rozsmieszasz
a Ty girl wyskocz z 8 pietra i po problemie!

wrocilam z imprezki...potanczylam kilka piosenek i juz nie moglam:( nie moglam i nie potrafilam dluzej udawac:( wyszlam stamtad i poszlam do samochodu...poszlam spac... PS musze sie wam pochwalic... mimo ze jestem lakomczuchem dzis zjadlam tylko pol jablka jakos wytrzymalam caly dzien chociaz bylo ciezko bo mialam troche pracy ale jak widac dla chcacego nic trudnego...najlpesze jest to ze sie przec chwila wazylam i waze....42!!:) jestem zadowolona...oby tak dalej:)