Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rondo !!

Polecane posty

Na miejscu tego instruktora oddałabym jej pieniądze i powiedziała, żeby poszukała szczęścia w innej szkole nauki jazdy. Jestem za nerwowa:D

Gość szczecin zaprasza na ronda
:D Byda to małea piwo, w Szczecinie się smiesznie jeździ rondo za rondem :)

Gość
Nie, jeżdże zdecydowanie lepiej :) Nikt nie tlumaczy mi jednego manewru 153 razy ;)

Gość malaksser
No, na znaku "skrzyżowanie o ruchu okrężnym " strzałki zawsze opkazują w któą stronę skręcić, zawsze w tę sama i zawsze w prawo!!! I w zależności od tego gdzie chcesz skręcić musisz objechać całe albo mniej. Chyba nie miałaś wykąłdów z teorii co?:-P

Hehe też dobra agentka. No cóż każdemu może się zdarzyć. Nie każdy od razu wszystko umie. Winny tu jest instruktor który nie zareagował dość szybko.

Fakt, oboje się zagapili. Ale widać solidność polskiej konstrukcji ;) zderzak tylko porysowany i kierunkowskaz się trochę przesunął, a w Seacie... zderzak, atrapa, maska pogięta, lampa :D Dla odmiany to dziewczę całkiem nieźle sobie radzi, jak na elkę (no poza tym sprzęgłem) ;) http://pl.youtube.com/watch?v=PSEut3uA-Yg

Ale jaja, po moim mieście jeździła:D A kiedyś mieszkałam w bloku koło tego ronda, ale się przeprowadziłam na przedmieścia:D

po obejrzeniu tych filmów przestaje się martwic,że się zbłaźnię ;p muszę w końcu iść na kurs...chociaż lubię miec szoferów. Bać się nie boję..pierwsze co prowadziłam to opel movano...tym to by się fajnie po rondach śmigało :D na skróty ;)