Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellisima sima

DO WSZYSTKICH LUDZI Z NADWAGĄ!

Polecane posty

Gość bellisima sima

GRUBY GRUBASEK ZJADŁ TONĘ KIEŁBASEK I WCIĄŻ DO KSIĘŻYCA WYJE DLACZEGO JA WCIĄŻ TYJĘ? ZJADŁEM SZESNAŚCIE JABŁEK I OSIEM BANANÓW TRZY POMIDORKI I KOSZ BAKŁAŻANÓW SAME WARZYWA I OWOCE SKĄD WIĘC DRUGI PODBRÓDEK I CZEMU SIĘ TAK POCĘ? cHCIAŁEM ZAZNAĆ RUCHU-WSKOCZYŁEM DO BASENU LECZ WODA WYPŁYNĘŁA-NIE WIEDZIEĆ CZEMU Z TEGO POWODU ZNIECHĘCONY I W POCZUCIU BEZSENSU PÓJDĘ PO ULUBIONE KLOPSY DO MEGO KREDENSU grubasy!nic nie dzieje się bez przyczyny.większość z nas ma nadwagę z własnej winy.zapracowała na nią latami niezdrowego odżywiania i brakiem ruchu.nabywaliśmy ją latami-jej utrata też wymaga czasu.dlatego nie poddajmy się!bądźmy konsekwentni. nie zrażajmy się niepowodzeniami w pierwszych po latach kontaktach ze sportem:)i zaplanujmy rozsądne,zdrowe odżywianie. Powodzenia!!

Gość bellisima sima
tak. Nie dbałam o rymy i rytm:)ale miał wywołać przemyślenia:P

Gość to smutna prawda
sami się tuczymy,a później chcielibymy nagle być piękni,zdrowi i szczupli:)do tycia mieliśmy cierpliwość,ale do chudnięcia już nie:P

Gość pstra tartinka
Ja jestem gruba od dziecka,ale czuje sie atakcyjna. Lubie siebie, jestem mila i zawsze usmiechnieta. To chyba dziala,bo jestem lubiana przez ludzi i ciesze sie sporym powodzeniem u mezczyzn. Nie wiem jak to mozliwe,ale wiekszym,niz moje piekne,szczuple kolezanki. Moze to przymioty ducha czynią mnie piekna dla innych?:)

Gość Jak możesz się śmiać
Jak możesz się śmiać z ludzi,którzy mają powazny problem? Wstydź się dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość słuchawka 123
a ja niestety się zgodzę z belissimą.przynajmniej odnośnie siebie. JESTEM NIEPRZECIĘTNĄ GRUBASKĄ.nie oznacza to,że opróczy nadwagi jestem jakaś wybitna.po prostu jestem NIEPRZECIĘTNIE GRUBA.ważę 120 kg.nie z powodu choroby,wrodzonych skłonności,itp.po prostu nigdy sobie nie żałowałam jedzenia,nie uprawiałam żadnego sportu.a teraz nie potrafię spojrzeć w lustro:(

Gość słuchawka 123
to o mnie: GRUBA GRUBASKA CO MINUTĘ KIEŁBASY LASKA CO DWIE LODÓW TONA ALE ZE MNIE BABA SPASIONA

Gość gruba bella
zamiast narzekac weźcie się za siebie

Gość płyta kompaktowa
ALe macie problemy.Ja jestem chudzinką i mogę jeść wszystko,na co mam ochotę:) Hihihi

Gość własny helikopter
A ja jestem facetem. Nie chciałbym mieć grubej żony.Dlatego szerokim łukiem omijam grube dziewczyny.Jak teraz o siebie nie dbają,co będzie w przyszłości?

Gość OKUP PŁATNY KArTĄ
GRUBASYCo woLicie>JEDZENIE CZY SEKSOWNE CIAŁO,kTÓRE BUDZI PODZIW I POŻĄDANIE?

Gość bezowy torcik
BELLISIMA a może ty leczysz swoje kompleksy nasmiewajac sie z innych pewnie jestes grubym kaszalotem,obzerajacym sie bita smietana przed komputerem

Gość do autorki .....bellisimy
tylko mądrzy ludzie i o wielkim sercu są ludźmi tolerancyjnymi Pamietaj, piekno polega na różnorodności!

Gość do osoby powyżej
ale nadwaga jest nie tylko nieestetyczna.jest przede wszystkim niezdrowa!!zabójcza dla serca,stawów...

Gość fjdjjfjfdjdf
DO BEZOWY TORCIK, OSOBY PONŻEJ I JAK MOŻESZ SIE ŚMIAĆ Przeczytajcie najpierw tekst ze zrozumieniem a następne dopiero krytykujcie autorkę

Gość samanta-do-kitu-jestem
jestem szczupła, ale moja siostra jest gruba, mąż otyły... :( nie mam nic przeciwko grubaskom. Szkoda mi ich, ale są to często weseli ludzie. To właśnie chudzielce są ponurakami. Tylko o ich zdrowie się martwię. Nikt gruby nie różni się dla mnie od chudego. W pracy przychodzi mnóstwo grubych osób do mnie. Nie ma mowy, żebym mogła kogoś za wygląd dyskryminować. Pracuję w administracji publicznej.

pstra tartinka, super, że masz takie podejście :-) przydałoby się zarazić nim sporo osób na tym forum ;-)

Gość belissima sima
:)

Gość babeczka z kremem
up

Gość ppppppppppppppppppppp
p

Gość saraem
Wierszyk mi się podoba. I zgadzam się z tym co pod nim. Mam lekką nadwagę, ale walczę, jestem na zbilansowanej diecie, nie spiesze się mam czas i wiem, że tak mi się uda. A co do osób otyłych. Mnie ich wygląd nie razi "estetycznie" lecz tak samo zastanawiam się nad ich zdrowiem. Bo nadwaga jak ktoś napisał wyżej jest niebezpieczna. Mam w domu przykład. Tata ma ok 25 kg nadwagi i ma problemy z nogami( jakieś bóle zatory) i podwyższone ciśnienie. I niestety nie chce słyszec o racjonalnej diecie czy chociażby o zrezygnowaniu z ciasteczek do kawy czy sosów do obiadu. Ech..