Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę_pomagać

Pytania/Prośby/Problemy

Polecane posty

ale dnia nie cofne- spalam do 13-tej. Zaczal mi sie urlop i dla zasady lezalam dzis do upadlego :D tylko nie pomyslalam o nocy...

jeśli nie pomoże możemy położyć się razem. Mam nadzieje,ze ludzie beda chcieli podzielić sie ze mna tym wszystkim z czym nie mogą się podzielić z najbliższymi..postaram się pomoc,spojrzeć obiektywnie,odpowiedzieć ... jeśli nie tu to na maila.

Aniołku jeden dzień to nie problem,najgorsze byłoby wtedy gdybyś cały urlop przespała. Nie wiem jaka pogoda u Ciebie,jesli ladna pobiegaj kolo 9,albo przebiegnij się chociaz po bułki do sklepu rano..zawsze to cos. W takim razie nie idz dzisiaj wcale spać ! przemecz sie caly dzien i poloz kolo 22 bedzie ciezko,ale warto bo wyspisz sie i bedziesz miala caly nastpny dzien ! niezmarnowany

jestes slodziutki 🌼 :) wroce jeszcze do ciebie po ziemska porade. Szkoda, ze nie bylo cie wczesniej, mialam bardzo powazny problez z ktorym gryzlam sie od kilku dni, ale juz go rozgryzlam :) A pogode mam fatalno, niczym z krajobrazu Sherlock\'a Holmes\'a :)

w takim razie życzę Ci aby się szybko wypogodziła!Bo jak to tak?Urlop i nieciekawa pogoda?Niestety od nas to nie zależy,a szkoda może na poprawe wybierz się na zakupy :) Prosze pisac w powaznych sprawach udzielam rad,wskazówek dr.tarambicki@gmail.com

w takim razie życzę Ci aby się szybko wypogodziła!Bo jak to tak?Urlop i nieciekawa pogoda?Niestety od nas to nie zależy,a szkoda może na poprawe wybierz się na zakupy :) Prosze pisac w powaznych sprawach udzielam rad,wskazówek dr.tarambicki@gmail.com

W takim razie życzę Ci aby się szybko wypogodziła!Bo jak to tak?Urlop i nieciekawa pogoda?Niestety od nas to nie zależy,a szkoda może na poprawę wybierz się na zakupy :) P.S przykro mi,ale teraz jestem i pomoge jednak mam nadzieje,ze beda to powazne sytuacje i nie ZłE/PRZYKRE czego nikomu nie zycze choc od tego jestem.. proszę pisać w poważnych sprawach udzielam rad,wskazówek dr.tarambicki@gmail.com

W takim razie życzę Ci aby się szybko wypogodziła!Bo jak to tak?Urlop i nieciekawa pogoda?Niestety od nas to nie zależy,a szkoda może na poprawę wybierz się na zakupy :) P.S przykro mi,ale teraz jestem i pomoge jednak mam nadzieje,ze beda to powazne sytuacje i nie ZłE/PRZYKRE czego nikomu nie zycze choc od tego jestem.. proszę pisać w poważnych sprawach udzielam rad,wskazówek dr.tarambicki@gmail.com

Wlasnie te najtragiczniejsze sytuacje w zyciu sa najcenniejsze. Najpierw sa te niezalezne od nas- czesto bledy rodzicow- pozniej z bezradnosci, swiadomie sami pakujemy sie w nastepne. W konsekwencji tracimy sen zycia i nastepne sypia sie jadna za drug... I nagle niespodziwanie zdarza sie jakis cud dzieki ktoremu wracamy do zycia. Pomalu odzyskujemy wiara a ta przyciaga nastepne cuda i wreszcie dociera do nas TO, ze wszystko co dobre rodzi sie ze zla... I wtedy wiemy ze juz nic nas nie zniszczy :)

tymczasem zbieram się i jade do pracy pamietaj nie zasnij ! o 5:15 zaczyna sie moda na sukces :) a pozniej poleci wypij kawe idz na spacer... wywołaj slonce pozdrawiam

Niby 27 lat... Polonistyke :) nie wiem dlaczego ale wierze, ze kiedys bedzie mi do CZEGOS bardzo potrzebna. Ciagle jednak mam niezrealizowane marzenie- studiowac filozofie i psychiatrie. Wiele lat przesiedzialam studiujac dewiacje a nie znajac filozofii chyba nie przebrnelabym przez pierwszy podrecznik... juz nie wspomne o psychologi, bo gdyby nie ta, nie rozmawialibysmy dzisiaj... Ogladam ciekawy film na Poloni...

hej wam :) Anioł na Naukach u Ludzi - tak czytam twoje wypowiedzi i zatrzymalam sie na tych słowach\' Polonistyke nie wiem dlaczego ale wierze, ze kiedys bedzie mi do CZEGOS bardzo potrzebna.\' Ja własnie ide na kierunke humaanistyczny w liceum?profill/ i nie wiem na co mam isc potem , ehh może byście pomogli?/ły? Intresuje sie głównie historia, głównie z tego powodu poszlam na profil humianistyczny do liceum

Gość maly problem
to moze mi pomozesz:) jestem osoba raczej niesmiala a co gorsza zamknieta w sobie. duzo razy staralam sie przelamac ale igdy mi to nie wychodzilo. co zrobic zeby otworzyc sie do ludzi?

Gość zagubiona.majka
powiedz mi lepiej jak nauczyć faceta mówić o swoich uczuciachbo nigdy z nikim nie był?

Gość łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał
napisalam 2 dni temu list.. a otrzymalam odpowiedzi ktore mnie satysfakcjonuja !! polecam kazdemu odrazu poczulam sie lepiej teraz patrze na to inaczej zrozumialam zobaczylam swoje bledy perspektywa czasu i osoba ktora mnie calkowiie nie zna a okazalo sie ze zna lepiej od niejednego przyjaciela i ta anonimowosc