Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj kasiuleńko ale ci super

BŁAGAM POMOZCIE MI !!GDZIE W SKLEPIE ZNAJDE STANIK 75 F!!??

Polecane posty

Gość oj kasiuleńko ale ci super

jeste mz krakowa.. moze da sie zmówić takowy gdzieś ??Juz sama nie wiem :( nigdzie takiego nie moge znalezć rozmiaru:(

Gość byłamtukiedys
www.avocado.com.pl drogie, ale wytrzymałe, piękne i naprawdę jak dobierzesz odpowiedni wzór świetnie podtrzymujące. POLECAM kiedyś moja siostra je nosiła (po dziecku zmalały jej piersi i nie musi)

W samntha mają:-) i gaia niektóre rodzaje. sama niedawno mierzyłam, ale był ciut za duży. Cena z deka powala ok 120 zł ale śliczne sa:-)

Gość felerna
tak tak poszukaj w intymnej juz za 50-60 zl kupisz piekny biustonosz a i wybor jest duzy (jesli chodzi o duze rozmiary) teraz w dodatku jest wyprzedaz :)

Gość wiki6
a kupowalas moze te usztywniane biustonosze typu pushbo kilka mo sie podoba i chcialbym je kupic zawsze kupuje push ba mam maly biust do tej pory kupowalam w atlantic bo oni takie wlasnie maja ale te podobaja mi sie jeszcze bardziej napisz jakie ty masz

Gość upupup

Gość bywam czesto w anglii
i tam jest pełno takich! w kazdym sklepie. moze poszukaj na allegro sprzedawcy ktory sprzedaje rzeczy z anglii i zamow sobie u niego taki stanik. nie sa takie drogie bo za 10 funtow to juz niezly mozna kupic. ja tez moglabym ci taki przywiezc, ale jade tam dopiero za 2 tyg. a wracam we wrzesniu.

Gość bywam czesto w anglii
a czasem to i z majtakim w tej cenie sie znajdzie. a nawet i tansze.