Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbytov

jaką pijacie kawe -podajcie nazwe

Polecane posty

Gość odbytov

Gość ŁOWCA ILUZJI
ja pije sahare:)

Gość tchibo gold....
rozpuszczalna z mlekiem:) pycha...........

Gość niewybredny skąpiec
Lavazza

Gość saeco lavacca
amaica blue montain (rarytasik) generalnie piję wszystkie dobre kawy tylko muszą mieć w składzie conajmniej 70% arabiki no i kupuję tylko ziarniste bo mam pełny automat do kawy :)

Gość saeco lavacca
jamaica blue montain mia być oczywiście :)

Gość odbytov
jacobs zielona piłem swego czasu ale jest zbyt kwaśna i przezuciłem sie na bardziej zasadowe:)sahara,woseba arabica

Gość Tylko Prima

Gość kawucha
woseba gold i tchibo family żółta

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jacobs Gold

Lavazza carmencita. Jak na mój gust, to jest pyszna, teraz mi się kończy i muszę wybadać gdzie można ją kupić.

uwielbiam Nescafe MAchiatto w takiej fioletowej torebeczce, nie wiem czy dobrze napisalam, wiem jedno jest pyszna, i Nescafe capucciono tez smaczna:) tez Inke lubie:)

Piję albo z ekspresu albo po turecku, parzoną z cynamonem. Lavazza jest wspaniała ale kiedyś dostałam neimiecką Onko bodajże-pewnie jakaś zwykła ale aromatu nic nie przebije. Z tanich to MK czerwona jest aromatyczna w moim guście i ostatnio piłam taka najtańszą z Aldika niemeickiego -niesamowicie smaczna ale nazwy nie pamiętam. Pyszna jest też najtańsza kawa sypana z biedronki (piłam u znajomych)-rewelacja! Zwykle wybór nie nalezy do mnie, po prostu dostaję te kawy a jak już mam kupić to Lavazzę w ziarnach którą później mielę w domku. Pozdrawiam:)

Ech, jak się kiedyś dorobię ekspresu do kawy, to też tylko taką :) Jakie macie ekspresy w domu? Jakieś bardzo drogie markowe, czy można już coś w miarę niedrogiego ale sensownego kupić?

Gevalia, ale ja bardzo ciężko dostać] Tchibo Gold Prima Rumba (genialna) Ktoś pisał o taniej z Aldi, wiem o która chodzi i tez uważam, ze jest świetna, ale neistety nie ma jej u nas... A, o tej z Biedronki tez słyszałam wiele dobrego, ale jakoś nie mam nigdy po drodze. Ostatnio pijam mniej, ze względu na zdrowie, przerzucam się na Yerba mate, ktoś z Was pija?